S-au întors la cei pe care i-au salvat / Angajaţii MAI, cu rechizite şi jucării la copiii din judeţ

S-au întors la cei pe care i-au salvat / Angajaţii MAI, cu rechizite şi jucării la copiii din judeţ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sute de copii din Cudalbi şi Suhurlui au primit sâmbătă, chiar din partea pompierilor, poliţiştilor şi jandarmilor care au participat la operaţiunile de salvare după inundaţii, pachete constând în caiete, manuale şcolare, obiecte de scris, dulciuri, jucării şi haine. Copiii sunt elevi ai Şcolii „Prof. E. Panaitescu”, Şcolii Gimnaziale nr. 1 şi ai Liceului Tehnologic nr. 1. Alături de angajaţii MAI, la acţiunea umanitară a participat şi secretarul de stat Constantin Cătălin Chiper.

Toate aceste bunuri au fost colectate în cadrul unei campanii umanitare iniţiate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, produsele oferite copiilor provenind din donaţii din fondul de salarii al angajaţilor MAI. Pompierii, jandarmii şi militarii vor dona în continuare caiete, obiecte de scris sau cărţi pentru elevii din celelalte comune afectate de inundaţii. În plus, un alt obiectiv al campaniei este refacerea fondului de carte al bibliotecii din comuna Costache Negri, care a fost distrus de ape.

Oricine doreşte să se alăture demersului umanitar al Ministerului Afacerilor Interne poate contacta reprezentanţii MAI la numărul de telefon 021/264. 86. 17 sau pe e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 1275 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Septembrie 2013 18:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.