Încăierare încheiată cu o crimă la Fileşti

Încăierare încheiată cu o crimă la Fileşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit în urma unei altercaţii care a avut loc în noaptea de luni spre marţi în cartierul gălăţean Fileşti. Potrivit primelor informaţii, implicaţi în conflictul sângeros ar fi fost cinci bărbaţi, între care ar fi izbucnit o serie de neînţelegeri pe fondul consumului de alcool. Totul s-ar fi petrecut în preajma unui bar din cartier, în incinta căruia s-a nimerit să se afle, în acelaşi timp, un bărbat de 40 de ani, recent eliberat din penitenciar, şi încă patru indivizi. Fostul deţinut, aflat la cârciumă pentru a-şi sărbători libertatea recent dobândită, şi ceilalţi bărbaţi, aflaţi şi ei sub influenţa alcoolului, s-au luat la ceartă. Conflictul verbal a continuat cu o încăierare, în afara barului, iar fostul deţinut nu a scăpat nevătămat.

„În jurul orei 24.00, am fost solicitaţi să intervenim pentru un bărbat care susţinea că a fost agresat. La faţa locului s-a deplasat un echipaj care a constatat că pacientul prezenta mai multe traumatisme la nivelul capului şi al feţei. A fost transportat la Spitalul de Urgenţă pentru îngrijiri medicale”, a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

Marţi dimineaţă, la primele ore, cazul avea să se complice. La câţiva metri de locul incidentului, a fost descoperit cadavrul unui bărbat de 37 de ani. „Prezenta multiple traumatisme faciale, contuzii cu echimoze, probabil un hematom intracranian. Era deja rigid când a fost găsit”, a completat dr. Polinschi.

Poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au mers marţi la faţa locului şi au audiat mai multe persoane din zonă. Participanţii la încăierare, inclusiv fostul deţinut aflat în spital, sunt principalii suspecţi în acest dosar.

Citit 3136 ori Ultima modificare Marți, 01 Octombrie 2013 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.