Vine Paştele

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În Canada, cercetătorii au succes: Un proiect de cercetare la care participă şi doi români-canadieni primeşte finanţare de 1,5 milioane de dolari pentru 3 ani, aşa ar putea fi rezumat succesul oamenilor de ştiinţă români de la Montreal.  Multipla participare româno-canadiană la ediţia a XI-a Congresului Ştiinţific Anual al Centrelor de Cercetare Medicală afiliate Universităţii din Montreal  (CRCHUM) atestă rezultatele obţinute de către cercetătorii de origine română din această ţară şi în acest prestigios domeniu de activitate. Ing. Daniel Constantin Manolescu şi echipa din care face parte au obţinut imediat după acest Congres  finanţarea de 1,5 milioane dolari. 

* Dezbatere la Strasbourg: Duminică, 5 aprilie, ora 15,00  va avea loc la Strasbourg, în organizarea Asociaţiei Culturale şi Amicale ACAR, o dezbatere franco-română având ca temă "România între Est şi Vest".

* La Koln, călătorie literar-muzicală: Cercul Dialog din Koln organizează duminica asta,  ora 16.00, la Melanchthon-Akademie - Köln, o întâlnire cu tema: „Sara pe deal"/„Abend auf dem Berg" , O călătorie literar-muzicală prin România.

* Program de Paşti la Torino: Românii catolici din Torino pot să ia parte în perioada imediat următoare la slujbele religioase desfăşurate cu ocazia sărbătorilor pascale la Biserica Catolică `Madonna del Carmine`, unde slujeşte pr. Miclăuş George.

* Paştele ortodox, sărbătorit lângă Bruges: Românii din Belgia care sunt membri ai portalului românesc Rombel, şi nu numai, vor organiza o petrecere cu prilejul sărbătorilor pascale sâmbătă, 18 aprilie, începând cu ora 17:00, la  restaurantul `t Zwaluwnest, St.Lenardstraat 45 A, în localitatea Dudzele, la 7 km depărtare de Bruges.

* Soprană la Centrul Placido Domingo din Valencia: Soprana Irina Maria Ionescu, secretara  "Nou Horizont" Intermundus Cultural y Profesional de Valencia, reprezentând România, a fost selecţionată să facă parte din Centrul de Perfecţionare Plácido Domingo din Valencia, Spania.

Citit 806 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.