Cum poţi intra la puşcărie pentru că ţi-ai distrat prietenii: Un adolescent din Galaţi a găsit reţeta!

Cum poţi intra la puşcărie pentru că ţi-ai distrat prietenii: Un adolescent din Galaţi a găsit reţeta!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Parcarea unui restaurant, vânată de un hoţ amator de senzaţii tari! Un gălăţean de 28 de ani a simţit pe pielea lui de ce poate fi riscant să mergi cu maşina la local, după ce a constatat că autoturismul a dispărut din parcarea amenajată. Omul a alertat poliţia în noaptea de miercuri spre joi spunând că nu îşi mai găseşte maşina, toate echipajele de siguranţă publică aflate de serviciu fiind puse în alertă. La scurt timp, autoturismul a fost descoperit în faţa unui bar de pe strada Regiment 11 Siret, la bordul acestuia aflându-se patru persoane, care la vederea poliţiştilor au încercat să fugă. Nu au reuşit şi au ajuns astfel la poliţie.

În urma verificărilor, poliţiştii au aflat că tocmai cel mai tânăr dintre ei, un adolescent de 17 ani, fusese capul răutăţilor."Asupra tânărului de 17 ani polițiștii au găsit un cuțit cu mâner de culoare neagră, iar în buzunarul drept al pantalonilor a fost găsită o cheie auto, ce se potrivea la autoturismul furat. Tânărul de 17 ani a sustras autoturismul pe care l-a condus, deşi nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, şi i-a luat într-o “plimbare” pe ceilalţi trei, aceştia necunoscând faptul că autoturismul era furat", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Pe lîngă faptul că tânărul, fiind minor, nu avea permis de conducere, poliţiştii au mai putut formula o acuzaţie în privinţa lui, după ce au constat că avea o alcoolemie în aerul respirat de 0,77 la mie. Puştiul va da socoteală pentru nu mai puţin de patru fapte: furt, port ilegal de cuțit, conducere fără permis şi sub influența băuturilor alcoolice.

Citit 17910 ori Ultima modificare Joi, 14 Noiembrie 2013 17:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.