UPDATE / Adriana Stratulat nu mai este administrator special la Apaterm / Vezi aici cine conduce societatea gălăţeană

UPDATE / Adriana Stratulat nu mai este administrator special la Apaterm / Vezi aici cine conduce societatea gălăţeană
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, ORA 16,35: Vezi aici cine conduce SC Apaterm SA

Noul administrator special interimar al SC Apaterm SA este Didi Dumitru, cel care până acum a ocupat funcţia de consilier al primarului municipiului Galaţi, Marius Stan. Didi Dumitru tocmai a fost votat, cu trei abţineri, în funcţia de administrator special de către Consiliul Local, la propunerea edilului urbei.

Marius Stan a declarat că i-a cerut demisia Adrianei Stratulat şi şi-a dorit ca aceasta să nu-şi mai continue activitatea nici măcar o zi. Primarul a fost stupefiat când a aflat, chiar în cadrul conferinţei de presă de ieri, că Adriana Stratulat era retribuită din două părţi, atât ca administrator special, cât şi ca director tehnic. Deşi fosta administratoră a spus cu jumătate de gură că venitul ei este de 9.300 de lei, se pare că în realitate câştiga mult mai mult.

Vom reveni cu amănunte.


Adriana Stratulat şi-a dat demisia din funcţia de administrator special al SC Apaterm SA Galaţi. Anunţul a fost făcut joi la prânz de primarul Marius Stan, în cadrul şedinţei de Consiliu Local. Acesta nu a oferit deocamdată informaţii suplimentare pe acest subiect, ceea ce înseamnă că motivele care au stat la baza acestei decizii nu au fost făcute publice. De asemenea, Adriana Stratulat nu a putut fi contactată pentru a oferi lămuriri suplimentare pe această temă.

Citit 3970 ori Ultima modificare Joi, 21 Noiembrie 2013 16:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.