Marius Stan cere Guvernului să plătească restanţele gălăţenilor / Edilul-şef solicită ajutor financiar

Marius Stan cere Guvernului să plătească restanţele gălăţenilor / Edilul-şef solicită ajutor financiar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, a solicitat Guvernului, printr-un memoriu, sprijin financiar în valoare de 19 milioane de lei pentru ca problema căldurii să poată fi rezolvată. „Am făcut un memoriu către Guvern, către fiecare minister în parte, către Parlament, cerând un sprijin de urgenţă din partea Guvernului. Există un fond de rezervă care trebuie accesat. Acest sprijin financiar să fie un tampon pentru o lună de plată pentru o iarnă plină, să putem spera ca în intervalul acesta, de o lună, să putem strânge de la oameni contravaloarea facturii pentru luna cealaltă. Ţinând cont că este vorba despre o situaţie de urgenţă la Galaţi, o situaţie generată nici de Guvernul actual şi nici de administraţia actuală, cred că ar trebui să găsim înţelegerea necesară, cel puţin până la sărbători sau imediat după sărbători. S-a mai uzitat de metoda aceasta”, a declarat, marţi seară, Marius Stan.

Edilul-şef a precizat că a avut deja o serie de discuţii pe această temă cu reprezentanţi ai Guvernului, încă de săptămâna trecută.

Apaterm are de achitat către Electrocentrale o datorie curentă de 26 de milioane de lei şi o datorie istorică de 336 de milioane de lei, iar datoria populaţiei către societatea locală de distribuţie a agentului termic este de peste 170 de milioane de lei.

 

 

Citit 2198 ori Ultima modificare Marți, 26 Noiembrie 2013 18:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.