Gălăţenii sunt aşteptaţi la Căsuţa cu Sarmale de la Târgul de Sărbători

Gălăţenii sunt aşteptaţi la Căsuţa cu Sarmale de la Târgul de Sărbători
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă v-aţi decis să ieşiţi din casă la o plimbare pe înserat nu ezitaţi să faceţi o oprire şi la hotelul Dunărea, acolo unde este organizat Târgul de Sărbători. Organizat de Galtour Dunărea, în cadrul unui proiect mai amplu, Târgul de Sărbători se află la prima ediţie, iar organizatorii doresc să revitalizeze zona istorică a oraşului.

Aceştia îşi doresc să înfiripe o tradiţie a manifestărilor în spaţiul ultracentral, ca în toate oraşele mari din România. Căsuţa cu fasole, căsuţa cu sarmale, cea cu fripturi sau cea cu plăcinte îşi deschide porţile sâmbătă şi duminică, începând cu ora 17,00.

Programul căsuţelor se încheie la ora 20,00, dar dacă clienţii vor fi pe măsură, cu siguranţă vor rămâne deschise şi după această oră. Târgul de sărbători se adresează deopotrivă tinerilor şi vârstnicilor, celor care apreciază vremurile de altădată, muzica, dansul, obiceiurile, preparatele culinare specifice, dar şi tehnologia modernă.

Aşadar, nu rataţi Târgul de Sărbători deschis în Piaţa Domnească, chiar în faţa Hotelului Danube (fost Dunărea), de pe strada Domnească.

Citit 2512 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013 16:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.