O farsă amicală le-a adus o grămadă de necazuri. Iată ce au păţit nişte tineri care au mutat o maşină

O farsă amicală le-a adus o grămadă de necazuri. Iată ce au păţit nişte tineri care au mutat o maşină
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Au vrut să-i facă o farsă unui prieten, dar au fost prinşi cu mâţa în sac! Doi tineri din Galaţi nu au bănuit că o seară de distracţie în compania amicilor s-ar putea transforma într-un mic coşmar, mai ales că ceea ce a dus la neplăcuta situaţie a fost chiar propria lor iniţiativă. Băieţii, de 18 şi 19 ani, s-au gândit să îl pună pe jar pe un prieten, Ionuţ M., de 21 de ani, chiar în timp ce se aflau în apartamentul acestuia, la Căminele Viaduct. Când gazda i-a rugat să îi aducă ţigările din maşină, cei doi au mutat autoturismul la câteva blocuri distanţă, anunţându-l apoi pe proprietar că i-a dispărut maşina. Tânărul a crezut şi a sunat la 112, la uşa sa prezentîndu-se jandarmii, care au găsit autoturismul în locul în care fusese mutat. Amicii puşi pe glume le-au explicat oamenilor legii isprava lor, dar verificarea habitaclului maşinii a scos la iveală o altă poveste, deloc comică. Jandarmii au găsit în maşină mai multe sticle cu bere şi suc, explicaţia pentru băuturi neîntârziind să apară. Tinerii au susţinut că în cursul aceleiaşi nopţi au mers cu maşina şi prietenul lor să îşi conducă acasă o amică, iar la întoarcere unul dintre ei l-a rugat pe şofer să oprească pe strada Feroviarilor, ca să ia ceva de băut de la o mătuşă. "După ce a escaladat poarta unui imobil din zonă, tânărul s-a întors la autoturism cu 6 sticle de 2,5 litri cu bere şi 5 sticle de 2,5 litri cu suc. Deoarece existau suspiciuni cu privire la cantitatea de suc şi bere găsită asupra tinerilor, jandarmii s-au deplasat în zona str. Feroviarilor, unde au stabilit că la adresa indicată nu locuieşte nicio rudă a tânărului, totodată fiind identificat şi proprietarul imobilului de unde suspectul a sustras sticlele", explică plt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi.
Tinerii glumeţi şi amicul lor au ajuns astfel la Secţia 4, unde le-a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat. Ei riscă cel puţin trei ani de închisoare.

Citit 2809 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Decembrie 2013 17:24

4 comentarii

 • postat de anonimu
  Joi, 12 Decembrie 2013 22:40
  5.13.138.***
  E o adevarata gogomanie , nimic din ce scrie nu e adevarat eu am fost prezent acolo!
  0
  1
  Raportează
 • postat de rodax
  Joi, 12 Decembrie 2013 15:00
  193.231.148.***
  asta cu masa de tenis era cu lastunul si era mult mai veche...
  0
  6
  Raportează
 • postat de crystal
  Joi, 12 Decembrie 2013 14:23
  89.137.136.***
  na, si au impuscat politistii 2 iepuri dintr-un foc, au prins si hoti.
  Apropo de facut misto cu masina, cine isi mai aminteste de glumele facute cu masinile Tico cand au aparut, baietii din Piata Centrala au ridicat un Tico si l-au pus pe masa de tenis.
  Da si soferul asta cum de a sunat urgent si nu i-a intrebat daca nu e farsa ? Si aia cum de nu l-au oprit sa mai sune ? Curios..
  1
  3
  Raportează
 • postat de Dan
  Joi, 12 Decembrie 2013 12:42
  5.13.217.***
  Sigur nu ne minti?
  2
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.