Zi fericită pentru cititori: A venit Moşul cu daruri de la "Viaţa liberă"

Zi fericită pentru cititori: A venit Moşul cu daruri de la "Viaţa liberă"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Câştigătorii concursului „Viaţa liberă îţi dă un Ford cu 25 de lei” au intrat în posesia premiilor. Cei 18 câştigători au venit la sediul redacţiei şi au plecat acasă cu zâmbetul pe buze şi încărcaţi cu daruri.

Cele zece pachete cadou cu suplimente nutritive şi vitamine, în valoare de 100 de lei fiecare, oferite de farmaciile Primafarm, vor ajunge sub bradul norocoşilor: Simona Ghidionescu, Gheorghe Afanasie, Ileana Grigore, Teodor Nedelcu, Ion Hanţă, Gheorghe Aparaschivei, Elena Nistor, Alexandru Savin, Constanţa Stănescu şi Mihail Isăcilă. Toţi au primit şi câte un card de fidelitate din partea Primafarm, astfel încât să poată beneficia de reduceri atunci când vor merge la cumpărături. 

Laurenţiu Cristea, Gică Niţă şi Cristina Andreş vor avea masa de Crăciun mai bogată datorită coşurilor cu produse de cofetărie şi patiserie, în valoare de câte 150 de lei fiecare.

Maricel Matei, care a câştigat un voucher în valoare de 200 de lei, oferit de magazinul WalkIn, şi Vasile Niţoi, care a câştigat un voucher în valoare de 2.000 de lei, vor merge la cumpărături în prag de sărbători, primul pentru a-şi achiziţiona încălţăminte, cel de-al doilea pentru produse electrocasnice de la magazinul Optimus.

Pe lista norocoşilor au fost bifaţi şi Cristinel Emanoil Miron, care a primit pachetul cu produse cosmetice şi suplimente nutritive, în valoare de 400 de lei, oferit de farmaciile Myosotis, şi  Eugenia Moraru, care a primit un telefon mobil Blackberry, în valoare de 869 de lei, oferit de GSMRo.

Pe marea câştigătoare, Gheorghiţa Melinte, o veţi cunoaşte într-un număr viitor al ziarului nostru, în cazul premiului adjudecat de aceasta - un autoturism Ford - fiind vorba şi despre acte care trebuie semnate şi parafate pentru ca totul să fie conform legislaţiei.

Citit 1367 ori Ultima modificare Luni, 23 Decembrie 2013 18:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.