Vedetele revelionului ajung în România / Michael Bolton şi Smokie vor primi cheia oraşului

Vedetele revelionului ajung în România / Michael Bolton şi Smokie vor primi cheia oraşului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Legendara trupă Smokie a cerut să aibă pe scenă drapelul naţional al României


Vedetele revelionului de la Galaţi, Michael Bolton şi trupa Smokie, ajung în cursul zilei de astăzi în România. Dacă legendara trupă îşi va petrece noaptea în Bucureşti, şi va sosi abia mâine la Galaţi, Michael Bolton va fi cazat astăzi într-un apartament generos şi ultramodern echipat din cel mai luxos complex hotelier din oraş. Organizatorii revelionului au fost plăcut surprinşi de faptul că pretenţiile unui star ca Michael Bolton sunt cât se poate de modeste, singurul lucru extravagant pe care l-a cerut fiind o marcă de apă plată îmbuteliată care nu se găseşte în Europa. În ceea ce priveşte meniul, pentru că este vegetarian, hotelierii sunt pregătiţi cu mâncare foarte sănătoasă, foarte puţine dulciuri, batoane energizante, băuturi fresh şi apă plată cu fructe exotice şi autohtone, humus, sparanghel şi tot felul de legume.

În acelaşi complex hotelier de cinci stele vor fi cazaţi mâine şi britanicii de la Smokie. Nici pretenţiile lor nu sunt exagerate, dimpotrivă. După cum am aflat de la purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, Emanuela Turcu, ei vor putea gusta chiar din mâncarea tradiţională românească. Pe lista preferinţelor lor atât pentru backstage cât şi pentru camerele de hotel se numără sucurile naturale din fructe, cola dietetică, bere, vinul australian, apa minerală şi sandvişurile cu maioneză, dar fără sos bolognese. Impresionant pentru noi este că britanicii de la Smokie au cerut expres un drapel naţional al României pe scenă.

Mai mult, mâine după-amiază, cu câteva ore bune înainte de marea petrecere, gălăţenii au ocazia să se întâlnească în Shopping City Mall cu trupa Smokie, la o sesiune de autografe. După cum am aflat de la purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, Emanuela Turcu, primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, le va oferi celebrilor artişti internaţionali, care vor concerta la noi în noaptea dintre ani, câte o Diplomă de onoare şi cheia oraşului.

Citit 2895 ori Ultima modificare Luni, 30 Decembrie 2013 12:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.