Urmărire ca în filme prin viscol. Un contrabandist de țigări a zburat cu mașina de pe dig

Urmărire ca în filme prin viscol. Un contrabandist de țigări a zburat cu mașina de pe dig
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Misiune plină de pericol a jandarmilor gălățeni care au încercat să dea un sfat de șofat preventiv unui conducător auto care se deplasa haotic în traficul de la marginea orașului. Sâmbătă după-amiază, oamenii legii au observat că autoturismul Opel Zafira avea o traiectorie ciudată, fiind condus cu o viteză nefiresc de mare pentru starea carosabilului și condițiile meteo și au încercat să-i atragă atenția șoferului. La vederea echipajului, bărbatul aflat la volan a accelerat și s-a îndreptat spre Brăila, pe dig. Jandarmii gălățeni și-au dat seama că omul avea un motiv să fugă de ei și au cerut ajutorul autorităților din județul vecin.

”S-a luat legătura cu Jandarmeria Brăila și Poliția Brăila pentru a bloca în trafic autoturismul vizat. Datorită condițiilor meteo nefavorabile, și a depunerii de zăpadă pe carosabil, conducătorul auto a ieșit cu autoturismul în decor, rupând parapetul de protecție a șoselei dig Galați – Brăila”, a precizat plt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Jalați.

Adevărata surpriză avea să iasă la iveală din autoturismul avariat. Nu mai puțin de cinci saci plini cu pachete de țigări marca MT, fabricate în Republica Moldova se aflau în portbagajul mașinii, în urma numărătorii reieșind că individul transporta 50.000 de țigarete, introduse ilegal în țară. Șoferul, identificat în persoana lui Costel T., de 47 de ani din Galați, s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă. Pentru că a fost prins pe teritoriul județului vecin, el va fi cercetat de polițiștii brăileni.  

Citit 5710 ori Ultima modificare Duminică, 26 Ianuarie 2014 09:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.