UPDATE Bărbatul care şi-a împuşcat de trei ori fosta nevastă s-a predat

UPDATE Bărbatul care şi-a împuşcat de trei ori fosta nevastă s-a predat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE  După ce l-au audiat pe Marian Vasiliu, polițiștii gălățeni au decis reținerea pentru 24 de ore a bărbatului. Astfel pe numele lui a fost emisă o ordonanță de reținere, bărbatul urmând să își petreacă noaptea în arest preventiv. Polițiștii gălățeni continuă cercetările în acest caz.


 

UPDATE În urma incidentului petrecut joi dimineaţă, în urma căruia o femeia a ajuns la spital împuşcată, o echipă complexă de cercetare formată din specialişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, poliţişti criminalişti şi de ordine publică, a ajuns la faţa locului pentru efectuarea cercetărilor. „În urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că, pe fondul geloziei, soţul femeii, cu care este în proces de divorţ, a venit la domiciliul concubinului acesteia şi a împuşcat-o în zona feţei cu un pistol tip airsoft, care nu este supus regimului autorizării. Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Galaţi pentru acordarea îngrijirilor medicale şi este în afara oricărui pericol”, ne-a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Poliţiştii îl caută acum pe agresor, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul şi încadrarea juridică a faptei.


 

O femeie de 50 de ani a ajuns la Spital după ce a fost împuşcată de trei ori de către fostul ei soţ. Aceasta este momentan supusă investigaţiilor, medicii spunând că cele două plăgi la nivelul feţei şi una la mână nu-i pun viaţa în pericol, cu toate că a fost împuşcată de la o distanţă foarte mică.

Vom reveni cu amănunte.

 

Citit 2950 ori Ultima modificare Vineri, 07 Martie 2014 20:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.