Paştele la Frontiera gălăţeană

Paştele la Frontiera gălăţeană
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de sâmbătă, 18 aprilie, poliţiştii de frontieră gălăţeni au avut doar câteva evenimente. Mai exact, au prins un tânăr şi o tânără care conduceau fără permis, dar au făcut şi capturi de ţigări ilegale, în valoare totală de 63.000 lei. 

Loncin şi să auzim de bine!

Sâmbătă, la ora 11,30, la Folteşti, un echipaj al Poliţiei de Frontieră a oprit la control pe drumul judeţean 242, comuna Fârţăneşti, judeţul Galaţi, o motocicletă Loncin condusă de George B.. Mopedistul (fără carnet, vezi bine!) nu avea actele motocicletei, iar Loncin-ul nu avea număr de înmatriculare.

George este cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Fumuri moldoveneşti şi ucrainene

În perioada 18-20 aprilie 2009, au fost confiscate din mai multe maşini care încercau să treacă frontiera, peste 16.000 de pachete de ţigări „More” şi „Viceroy” (foto), în valoare de peste 63.000 lei. Ţigaretele, fără documente de provenienţă, aveau aplicate timbre de Republica Moldova şi Ucraina.

Fără carnet

A doua zi de Paşti, la ora 20,10, la Folteşti, un echipaj al Poliţiei de Frontieră a oprit-o pentru control pe Drumul Naţional 26, pe Sultănica V.. Femeia era la volanul unui Audi Q7, fără a avea permis de conducere, ea fiind acum cercetată pentru conducere a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Citit 717 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.