Gicu Dobrin, părtaş la tâlhăria de 53.000 de euro/ Alte trei persoane sunt căutate de poliţişti (VIDEO)
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Gicu Dobrin, părtaş la tâlhăria de 53.000 de euro/ Alte trei persoane sunt căutate de poliţişti (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tâlhăria de 53.000 de euro, care a avut loc pe 13 ianuarie, a pus pe jar întregul oraş. Atunci, o tânără care intenţiona să-şi achiziţioneze un apartament a fost înjunghiată în zona claviculei şi deposedată de cei 53.000 de euro pe care-i avea asupra ei şi urma să-i plătească pentru casă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au preluat cazul şi au început o anchetă. În urma informaţiilor adunate, poliţiştii Serviciilor de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Galaţi şi Brăila, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Galaţi, sub coordonarea procurorului de caz, au efectuat ieri dimineaţă şase percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni cu violenţă.

Cu ocazia percheziţiilor, la locuinţa unui bărbat de 38 ani din Galaţi poliţiştii au găsit, disimulată într-o păpuşă, suma de 17.500 euro. "În urma cercetărilor, s-a stabilit că, în ziua de 13 ianuarie a.c., acesta, împreună cu alte trei persoane - doi bărbaţi şi o femeie - a deposedat prin violenţă o tânără de 23 ani de o poşetă în care aceasta avea suma de 53.000 euro, bani cu care intenţiona să achiziţioneze un apartament”, ne-a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Bărbatul, Gicu Dobrin, a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dus la Tribunalul Galaţi cu propunere de arestare preventivă. Gicu Dobrin nu este la prima abatere de la lege. El are deja o condamnare de trei ani cu suspendare sub supraveghere, pentru acte de violenţă. Şi tot pentru acte de violenţă este judecat într-un dosar aflat pe rolul Judecătoriei Galaţi.

"În cauză, continuă activităţile de căutare a celorlalte trei persoane, bănuite că au luat parte la activitatea infracţională", a completat Cristina Tatulici. Conform surselor noastre, femeia căutată este chiar verişoara victimei. Aceleaşi surse ne-au spus şi faptul că toţi cei trei suspecţi căutaţi au părăsit deja teritoriul ţării.

Citeşte şi: Jaf în plină stradă, în amiaza-mare. Gălățeancă înjunghiată şi tâlhărită pentru 53.000 de euro

Citit 4330 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Martie 2014 13:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.