Iuliana Constantinescu, „unsă” în funcţia de subprefect
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Iuliana Constantinescu, „unsă” în funcţia de subprefect
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, şi a senatorului PC, Eugen Durbacă, dar şi a numeroşi membri PC, Iuliana Constantinescu a depus astăzi jurământul de subprefect al judeţului Galaţi, fiind oficial „unsă” în această funcţie, în locul lui Gabriel Panaitescu.
Prefectul judeţului Galaţi, Dorin Otrocol, a dat citire hotârârii de Guvern prin care lui Panaitescu i se aplică mobilitatea din funcţia publică de subprefect al judeţului Galaţi în funcţia publică de inspector guvernamental. Tot prefectul a dat citire şi Hotărârii Guvernului privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Galaţi de către Iuliana Constantinescu.
Vom reveni cu amănunte despre CV-ul noului subprefect al Galaţiului şi traseul său de până acum.
   

Citit 4745 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Martie 2014 12:09

9 comentarii

 • postat de cetatean
  Joi, 20 Martie 2014 10:55
  193.230.156.***
  Unde este mesajul????????????????????
  3
  1
  Raportează
 • postat de cetatean
  Joi, 20 Martie 2014 10:53
  193.230.156.***
  Nu va aprindeti asa, este normal sa nu folosim cuvinte injurioase, dar la fel de normal este sa ne intreban a cui pupila este .Nu ne spuneti noua ca este aleasa pe criterii profesionale. Domnule Vali ce esti cu aceasta duduie de te aprinzi asa???? Vrei chiar sa credem ca asa a fost ???? Si pe bune nu o stim cu nimic.De ce nu am stiut si noi ca se alege suprefect , candidam mai multi.CRDETI CA AR FI CONTAT ASTA????Acum macar sa stie ce are de facut .Eu cred ca si cei in varsta trebuie schimbati dar ca niste putoi pot indeplini cu brio functia de suprefect ,nu cred. Daca ati cunoaste obligatiile si atributiile acestuia ati intelege. Este firesc ca lumea sa fie indignata, sa sustina ceea ce cititi, in conditiile in care se trezesc cu un suprefect pe care nu l-a vazut nimeni niciodata....Basescu este de vina.... Daca acesti angajati ai ziarului de Galati ar fi postat si un CV sau despre activitatea acesteia( care nu cred ca poate fi vasta), alta ar fi fost situatia. dar asa ziaristi, asa politicieni, asa oras......
  3
  5
  Raportează
 • postat de palton
  Miercuri, 19 Martie 2014 22:43
  89.122.28.***
  Duduia asta era pana acum cateva luni o incurca lume la CJG, o neica nimeni adusa de tov. Durbaca. Era pe post de plapuma. Unde ajunge pasarica ?
  2
  20
  Raportează
 • postat de Vai de mama noastra
  Miercuri, 19 Martie 2014 19:51
  5.13.183.***
  Eu cred ca duduia este o superprofesionista,care va da o mana de ajutor la salvarea judetului,mai ales in caz de calamitati,care anul trecut, au fost cu ghiotura pe pamantul asta blestemat si nicidecum pusa pe criterii politice.Pun pariu ca nu are facultataea facuta la seral sau pe la vreo fabrica de diplome,a fost sigur sefa de promotie,cunoaste vreo trei limbi straine,calculatorul nu mai are nici o taina pentru dansa, exceleaza la experienta in administratie si va rog nu o mai luati peste picior,pentru ca a fost numita pe criterii politice,ce dracu.Are merite deosebite,a dat concurs pentru functia asta si l-a castigat pe bune.Vai de mama noastra,de asta am ajuns unde suntem si vad ca drumul nostru este tot pe derdelus,fi-ne-ar sefii ai dracului.Cineva a facut un comentariu ca noi romanii suntem un popor de vite si tind sa-i dau dreptate,pentru ca nu sufera numai prostimea care se duce la vot,si voteaza ce voteaza ci toti,si de aia ii mai bine sa o tai din tara si nici in urma sa nu te mai uiti.
  4
  26
  Raportează
 • postat de Anton
  Miercuri, 19 Martie 2014 19:38
  109.166.131.***
  Draga Iuliana, cred ca totusi faci o treaba buna. Au venit toti mosii sa te instaleze in scaun. Asta inseamna ca macar poti strange pe langa tine toti balosii. Cred ca mai put si a pisu, ca unii nu se mai pot tine... dar ce mai conteaza. Oricum ,spre deosebire de Adriana Stanculescu, esti mult mai buna, mai priceputa. Ea nu a ajuns decat sef serviciu, are case si masina, dar tu ai capatat o casa, o masina si conduci un judet. Cred ca nu le pui la mosi prisnite si ventuze. Ceea ce le faci, le place. Felicitari si la mai mare. Vezi ca ultima doamna care a fost pe functia de subprefect a ajuns la inchisoare. Ai mare grija. Si poate ne satisfaci curiozitatea si faci public CV-ul tau si performantele pe care le-ai realizat, asa cum cereai si tu la cei care dadeau concurs la CJG.
  3
  36
  Raportează
 • postat de peste-prefect
  Miercuri, 19 Martie 2014 19:11
  5.13.215.***
  pe unde ati uns-o? pe euro-maidan cu puterea ei magica v-a transforma galatiul intr-un hamburg-er
  4
  15
  Raportează
 • postat de VLAD TEPES
  Miercuri, 19 Martie 2014 15:49
  194.239.195.***
  P.S. Cer scuze,rectific:-Cu manutele si gura,ma fac mare precum Udrea!
  6
  20
  Raportează
 • postat de Claudiu
  Miercuri, 19 Martie 2014 13:02
  82.137.10.***
  O gluma proasta!
  Am ajuns vai de c.urul nostru.
  Probabil suntem blestemati.
  5
  22
  Raportează
 • postat de VLAD TEPES
  Miercuri, 19 Martie 2014 12:37
  87.57.99.***
  Cu manutele si gura, va zidesc o prefectura!
  4
  24
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.