Şoferi, alegeţi: permisul sau viteza!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu este de colo! În mai puţin de o săptămână de la debutul său, operaţiunea SPEED a Poliţiilor Rutiere Europene (TISPOL) are deja rezultate clare la Galaţi: călcăm fără milă acceleraţia, în ciuda legii şi, mai ales, în ciuda propriilor interese.

Comisarul Viorel Cojocaru, din cadrul Poliţiei Rutiere Galaţi exemplifică: „Începând de luni, 20 aprilie, au fost date 371 de sancţiuni rutiere, în valoare de 361.025 lei. Cele mai multe nereguli cu privire la depăşirea limitei legale de viteză au apărut pe drumul judeţean 25 şi pe Drumul European. Astfel, dintr-un total de 17 permise ridicate şoferilor care au depăşit viteza, 11 au fost luate de D.J. 25, iar şase pe D.E.”.

Aflându-ne la sfârşit de săptămână, nu putem să nu ne gândim că, după cum zice la statistică, lucrurile se vor înrăutăţi – urmează drumuri la rude, în judeţ, şi nevoia de a călca pedala păcătoasă ne va încerca pe fiecare.

Rezultatul este acelaşi – toţi ajungem, într-un final, la destinaţie. Diferenţa o dă vorba lui Ilie Moromete: „De ce să fugă, mă? Să meargă încet”.

Citit 962 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.