Bărbat ucis din neatenţie la Tudor Vladimirescu

Bărbat ucis din neatenţie la Tudor Vladimirescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tragedie pe DN 25, la Tudor Vladimirescu, unde un bărbat a murit din cauză că nu a respectat o regulă elementară de circulaţie. Totul s-a întâmplat după lăsarea întunericului, marţi seară, în momentul în care un localnic de 46 de ani traversa DN 25 printr-un loc nemarcat. În ciuda faptului că artera este extrem de circulată, iar vizibilitatea era foarte slabă, omul nu s-a asigurat şi a nimerit în calea unei autoutilitare cu remorcă, condusă de un ialomiţean de 43 de ani. Impactul i-a fost fatal pietonului, care a decedat pe loc. Conducătorul auto este acum cercetat pentru ucidere din culpă.

Citit 2030 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Aprilie 2014 16:38

5 comentarii

 • postat de Ciprian
  Joi, 17 Aprilie 2014 16:10
  193.9.13.***
  De acord cu Driver si Costi. Nu se poate stabili o culpa decat daca se cerceteaza conditiile in care s-a produs accidentul. Ca jurnalist, ea nu face decat sa constate fapte. Dar conditiile exacte sunt stabilite de anchetator. Un dosar penal deschis nu echivaleaza cu o condamnare. Daca, dupa cercetari, culpa revine pietonului atunci dosarul e inchis fara niciun fel de consecinta pentru sofer. ..
  0
  0
  Raportează
 • postat de Costi
  Joi, 17 Aprilie 2014 08:50
  5.13.204.***
  Si ce daca s-a deschis dosar penal? Cum naiba se poate stabili daca soferul era vinovat, daca nu cerceteaza nimeni cazul? Trebuia sa faca masuratori ziaristii si sa hotarasca cine este vinovat? De ce nu va abtineti de la comentarii, voi, copiii?

  Am trecut pe acolo chiar dupa impact. Totul s-a intamplat in afara localitatii, pe un intuneric ca in mormant, se circula foarte greu pentru ca era apa pe jos si masinile din fata aruncau mereu stropi pe parbrizele celor din spate, reducand foarte mult vizibilitatea, iar omul era imbracat numai cu haine inchise la culoare. Chiar nu inteleg de ce mergea pe mijlocul drumului in conditiile astea...probabil era si beat.
  Nu avea nicio sansa sa fie vazut, si nu pot decat sa ma bucur ca nu mi-a aparut mie in fata.
  0
  3
  Raportează
 • postat de Driver pe sosea
  Joi, 17 Aprilie 2014 07:54
  92.80.135.***
  Pentru cei care comenteaza si nu au permis de conducere (se presupune ca cei care au permis cunosc procedura): In caz de vatamare corporala in urma implicarii intr-un accident de circulatie, SE DESCHIDE DOSAR PENAL si se desemneaza procuror de caz. Asa zice la lege, asa se procedeaza. Asa ca nu vad de ce trebuie sa va simtiti obligati sa denigrati autoarea articolului, stimati domni.
  0
  6
  Raportează
 • postat de 22
  Joi, 17 Aprilie 2014 04:27
  24.96.121.***
  Autoarea se pare ca nu are Mai mult de 5 ani
  3
  0
  Raportează
 • postat de vezi IP-ul
  Miercuri, 16 Aprilie 2014 19:47
  78.96.40.***
  Daca autoarea articolului nu bate campii, e ceva ce n-am sa inteleg niciodata: desi la lege scrie clar ca pietonul poarta INTREAGA(*) responsabilitate daca traverseaza neregulamentar si este accidentat, tot soferului i se deschide dosar penal pentru ucidere din culpa (adica el, soferul, ar fi vinovat)!
  Hai sa presupunem ceva: un pieton sinucigas se arunca (sau, ma rog, se angajeaza in traversare printr-un loc nepermis si fara sa se asigure) in fata unei masini condusa regulamentar si se produce accidentul in urma caruia pietonul e grav ranit iar masina sufera avarii de genul bara distrusa, capota si aripa indoite, parbriz spart, stalp A si tavan deformate, etc. Asa cum se procedeaza acum, in loc ca sa i se deschida dosar penal pietonului pentru provocare intentionata de accident si distrugere, tot soferului nevinovat i se va deschide dosar penal pentru vatamare corporala din culpa... (?!)
  Sa se deschida dosar penal pentru eveniment (in rem), si apoi sa se stabileasca cine poarta responsabilitatea.

  (*) cu conditia ca soferul sa fi circulat regulamentar.
  6
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.