Doi bărbaţi au încercat să îşi ia viaţa în a doua zi de Paşte

Doi bărbaţi au încercat să îşi ia viaţa în a doua zi de Paşte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi bărbaţi din judeţul Galaţi au fost salvaţi în ultima clipă de medicii de la Ambulanţă, după ce au vrut să renunţe la viaţă în cea de-a doua zi a Sărbătorilor Pascale.

O primă tentativă s-a petrecut la Găneşti, unde un pacient al Centrului Medico-Social din comună a încercat să îi ia zilele. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, s-a înjunghiat cu un cuţit în burtă, doar faptul că a fost depistat la timp şi preluat de medici de la Salvare salvându-i viaţa. Omul a fost stabilizat şi transportat la Spitalul de Urgenţă, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Tot pe mâna medicilor a ajuns şi un localnic de 52 de ani din Izvoarele, care şi-a pus ştreangul de gât. A fost scos din laţ în ultima clipă de rude, care i-au şi acordat primul ajutor până la venirea echipajului de la Ambulanţă. Medici l-au stabilizat şi l-au transportat în comă la Urgenţe.

Ambii pacienţi vor rămâne sub supraveghere medicală, urmând ca după ce starea lor se va îmbunătăţi să fie evaluaţi din punct de vedere psihiatric.

Citit 861 ori Ultima modificare Marți, 22 Aprilie 2014 16:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.