Adepţii metodei "Accidentul" îşi lasă greu prada din gheare! O gălăţeancă a fost sunată de două ori în trei zile!

Adepţii metodei "Accidentul" îşi lasă greu prada din gheare! O gălăţeancă a fost sunată de două ori în trei zile!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Practicanţii metodei "Accidentul" sunt tot mai agresivi şi revin cu solicitări chiar şi la câteva zile după ce au primit primele tranşe de bani


Un caz mai puţin obişnuit din seria înşelăciunilor prin metoda "Accidentul" a avut loc zilele trecute la Galaţi, protagonistă fiind o femeie de 64 de ani, picată în plasa escrocilor în weekend. Femeia a mers la poliţie abia luni, 2 iunie, şi le-a spus oamenilor legii că sâmbătă, 31 mai, a fost sunată de un individ care i-a spus că fiul ei are necazuri cu legea. I-a cerut nu mai puţin de 5.000 de lei şi să cumpere cartele telefonice în valoare de alte câteva mii de lei. Gălăţeanca s-a conformat şi i-a dat cei 5.000 de lei unei tinere trimisă special, dar a şi cheltuit 3.200 de lei pe cartele, dându-i codurile interlocutorului, fără a bănui că astfel încarcă telefoanele unor puşcăriaşi. Târziu a realizat că a fost minţită şi s-a dus să reclame, numai că în timp ce scria plângerea, escrocii au revenit cu un nou telefon şi o nouă cerere, de data aceasta de 6.000 de lei.

"Poliţiştii de investigații criminale au organizat un flagrant, ocazie cu care au fost identificate două persoane, un bărbat de 22 ani, care urma să ridice suma de 6.000 de lei, şi o femeie de 19 ani, care ridicase suma de 5.000 de lei. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că persoana bănuită de comiterea infracţiunii este încarcerată în Penitenciarul Galaţi", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cei doi tineri sunt cercetaţi pentru complicitate la înşelăciune, urmând ca deţinutul care a dirijat "afacerea" din Penitenciar să fie identificat şi pus sub acuzare.

 

CITEŞTE ŞI:

Deţinuţii gălăţeni fac victime la Brăila şi Cluj folosind metoda "accidentul"

Percheziţii la Galaţi în dosare cu metoda "accidentul"

Escrocheriile prin metodele "accidentul" şi "concursul" fac victime pe bandă rulantă! Vezi câţi gălăţeni au căzut în capcană!

 

Citit 3473 ori Ultima modificare Marți, 03 Iunie 2014 17:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.