Un Chevrolet Corvette Stingray, printre vedetele expoziţiei organizate de Grupul Şoferilor din Galaţi

Un Chevrolet Corvette Stingray, printre vedetele expoziţiei organizate de Grupul Şoferilor din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, timp de câteva ore, parcarea Universităţii "Danubius" a fost plină de maşini care mai de care mai atrăgătoare. Şi asta deoarece Grupul Şoferilor din Galaţi, cea mai mare comunitate online a conducătorilor auto din zonă, a organizat o expoziţie de maşini de epocă şi tunate, cu ocazia împlinirii a doi ani de la înfiinţare.

Astfel, gălăţenii şi brăilenii, posesori de autoturisme de colecţie din perioada anilor 1940-1970, dar şi cei care au în garaj maşini tunate şi-au dat întâlnire pe esplanada Universităţii "Danubius", la unul dintre cele mai mari evenimente dedicate iubitorilor de maşini în această vară. În total au participat aproximativ 100 de autoturisme, printre care s-a numărat şi un frumos Chevrolet Corvette Stingray (în fotografie), care a atras atenţia tuturor participanţilor.

Grupul Şoferilor din Galaţi a fost înfiinţat în urmă cu doi ani, pe Facebook. În prezent, comunitatea numără aproape 4.000 de membri şi este destinată publicării informaţiilor de interes pentru participanţii la trafic şi a evenimentelor rutiere.

Citeşte şi: Pasionat de maşini de epocă şi trăsuri/ Gălăţeanul Sorin Mavru va înfiinţa un muzeu auto

Citit 2339 ori Ultima modificare Luni, 09 Iunie 2014 09:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.