ATENŢIE şoferi!/ Restricţii de trafic pe strada Traian

ATENŢIE şoferi!/ Restricţii de trafic pe strada Traian
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Galaţi anunţă că, de marţi circulaţia pe strada Traian va fi închisă complet, pe mai multe tronsoane, pentru buna desfăşurare a lucrărilor de reabilitare şi modernizare a arterei rutiere. În perioada 1 - 15 iulie 2014, este restricţionat segmentul dintre străzile Eroilor şi Basarabiei (trafic deviat pe strada Eroilor). În perioada 1 iulie – 25 septembrie 2014, traficul este închis între străzile Rizer şi Basarabiei, iar în perioada 1 – 15 septembrie 2014, este restricţionată intersecţia dintre străzile Traian şi Eroilor.

Totodată, în perioada 1 iulie – 15 septembrie 2014, strada Zilei va avea ”Sens unic” dinspre strada Tecuci spre strada Movilei. Pe aceeaşi stradă vor fi montate indicatoare cu ”Oprirea interzisă” şi va fi redirecţionat transportul public de persoane care face legătura cu Piaţa Centrală.

Primăria municipiului Galaţi le recomandă conducătorilor auto să evite pe cât posibil segmentele de drum cu restricţii, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte întocmai semnalele agenţilor de circulaţie care vor monitoriza traficul. Totodată, Primăria face apel la şoferi să nu oprească, staţioneze sau parcheze în locuri nepermise, în special pe străzile pe care va fi redirecţionată circulaţia autovehiculelor, pentru a nu se crea ambuteiaje sau accidente. Primăria îşi cere scuze pentru neplăcerile şi disconfortul creat şoferilor prin  aceste măsuri de restricţionare a traficului şi mulţumeşte pentru înţelegere.

Citeşte şi: Începe o modernizare aşteptată de ani buni/ Exproprieri pentru lărgirea străzii Traian

Citit 2080 ori Ultima modificare Marți, 01 Iulie 2014 13:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.