După ce au spart geamul unei maşini, au furat o poşetă şi au reuşit să fugă

După ce au spart geamul unei maşini, au furat o poşetă şi au reuşit să fugă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un poliţist local de la Serviciul de Intervenţie Rapidă, aflat în timpul liber, a observat doi tineri suspecţi care fugeau pe strada Unirii, unul dintre ei ţinând la piept o geantă de damă. Poliţistul a pornit în urmărirea celor doi, cerând şi sprijinul colegilor de la Intervenţie Rapidă.
În încercarea de a scăpa de oamenii legii, tinerii s-au îndreptat spre zona dezafectată de la Mehid, după care au intrat într-un imobil de pe strada Stelei. Poliţiştii au aflat că persoanele urmărite au sustras, dintr-un autoturism marca Skoda Fabia, prin spargerea unui geam, o poşetă în care erau actele persoanei păgubite.
Poliţiştii locali au asigurat locul faptei până la sosirea lucrătorilor Secţiei 5 Poliţie şi a celor din cadrul Biroului Investigaţii Criminale de la Poliţiei Municipiului Galaţi, care au preluat cazul.
"Nu este un caz singular la nivelul Poliţiei Locale Galaţi. În ultimele luni, patru poliţişti locali, aflaţi în timpul liber, au intervenit pentru depistarea şi prinderea infractorilor. Într-un caz, poliţiştii noştri au prins în trafic un hoţ de autoturisme, într-un alt caz un poliţist de la Intervenţie Rapidă a urmărit şi prins un infractor minor care a sustras un portofel cu bani şi documente, iar în ultimile două cazuri angajaţii Poliţiei Locale şi-a anunţat colegii, care au intervenit cu promptitudine. Intervenţia oamenilor noştri, chiar şi în timpul liber, este o dovadă în plus că, la Galaţi, Poliţia Locală acţionează în permanenţă pentru protejarea populaţiei”, ne-a declarat Mihai Manoliu, director general al Poliţiei Locale Galaţi.

Citit 1506 ori Ultima modificare Marți, 01 Iulie 2014 15:19

2 comentarii

 • postat de misu
  Marți, 01 Iulie 2014 23:37
  89.136.184.***
  Bravo politistului! Puteai fi chiar tu cel pagubit! Actele ca actele dar iti distruge si masina nenorocitii pt nimic ca doar nimeni nu mai tine bani in masina! Daca au intrat pe strada stelei la o casa sigur erau tiggani!
  0
  8
  Raportează
 • postat de Avem lege in Romania!? Este apilcata de judecatori!??????
  Marți, 01 Iulie 2014 22:51
  5.13.172.***
  Felicitari! Poate rezolvam si cu parcarile NESIMTITE de la tribunal (si nu numai)! Am vazut o declaratie de la Marius STan ca amenzile sunt date, doar ca sunt contestate si castigate! Si apoi ma intreb: ce fel de justitie si de lege avem in Romania, daca pana si dovezile clare, evidente, cu poza in mana, pot fi interpretate de aceasta lege!!!?
  0
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.