Cu musca pe căciulă şi cheile în chiloţi (VIDEO)

Cu musca pe căciulă şi cheile în chiloţi (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şi-a băgat cheile maşinii în chiloţi sperând că măcar aşa Poliţia nu va ajunge să-i controleze automobilul! Poliţiştii de la Biroul de Poliţie Urbană l-au prins miercuri, 6 mai, la ora 16,30, pe gălăţeanul Andrei Emanuel O., de 23 de ani, în timp ce individul făcea trafic de ţigări pe Şoseaua de Centură (Drumul European 584).

Astfel, gălăţeanul transporta cu maşina, între Şoseaua Buzăului şi Calea Călăraşilor, 7.500 de pachete de ţigări, de diferite mărci – L.M., Lucky Strike, netimbrate sau timbrate în Republica Moldova, fără documente legale de provenienţă.

Cuprins de panică, gălăţeanului nu i-a trebuit mult şi s-a decis: cea mai bună ascunzătoare pentru cheile autoturismului este chiar lenjeria intimă. După ce s-a îndurat să-şi scoată cheile de la maşină din chiloţi, unde le ascunsese, tânărul a fost sancţionat cu 1.000 de lei, ţigările - în valoare totală de 34.100 de lei -, fiind confiscate.

Noi nu putem decât să admitem: poliţiştii fac o muncă murdară. Suntem şi noi gălăţeni, dar tot nu am fi pus mâna pe cheile dosite de Andrei…

Citit 1184 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.