Ziua Europei are 48 de ore

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, de la 9,30, sediul Consiliului Judeţului Galaţi va fi gazda unei triple acţiuni dedicate Zilei Europei, de mâine. Astfel, vor fi premiaţi câştigătorii concursului machetelor de reviste şcolare şi de reportaj şcolar şi va fi vernisată o expoziţie de desene dedicate sărbătorii Europei unite.

Un târg de materiale de informare europeană va fi deschis tot aici, cu participarea Centrului Europe Direct – centru de informare al CJ, Centrul Entreprise Europe Network al Camerei de Comerţ,  EURES al AJOFM şi Centrul de Documentare Europeană al Universităţii „Danubius”.

Tot astăzi, la CJ se va desfăşura o masă rotundă, organizată de Camera de Comerţ, la care vor participa reprezentanţi ai mediului de afaceri şi ai mass-media, pe tema relaţiilor între cele două entităţi.   

Ziua Europei va fi marcată, pe 9 mai, şi  la Grădina Publică, unde Centrul Europe Direct (CED) al Consiluiului Judeţului Galaţi a invitat copii din nu mai puţin de 24 de grădiniţe gălăţene, copii care vor… defila, împreună cu educatorii lor. Va urma şi distracţia pe măsura lor: desene pe asfalt. 

Informaţii despre UE vor fi aduse la cunoştinţă nu numai „celor mai mici cetăţeni” ai Galaţiului: este aşteptat un public larg gălăţean, la pavilionul de informare special instalat, după cum aflăm de la CED.

Citit 772 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.