Muzică şi poezie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ziua Europei peste Ocean: SUA: Ambasada României la Washington îşi aşteaptă astăzi oaspeţii în cadrul unui eveniment al Porţilor Deschise.  Canada: Centrul Comunitar Românesc din British Columbia, împreună cu organizaţiile comunitar culturale din Ungaria, Germania, Elveţia şi Societatea Metişilor, aniversează tot astăzi Ziua Europei.

* Şcoala pentru copiii români din Oslo: Copiii români care se află alături de familiile lor în Oslo sunt aşteptaţi şi în această săptămână, sâmbătă, la cursurile Şcolii de limbă şi literatură română care au loc la Ambasada României din capitala Norvegiei.

* Expoziţie la Praga: Institutul Cultural Român din Praga şi Centrul de Artă Contemporană FUTURA din Praga organizează pe 15 mai vernisajul expoziţiei „Trecut ambiguu. Viitor imprevizibil" al artistei Anca Benera.

* Cine îi încântă pe nemţi: Ion Caramitru şi Johnny Răducanu vor susţine, pe data de 16 mai, la Frankfurt, şi pe data de 17 mai, la Köln, două reprezentaţii de muzică de jazz şi poezie, destinate comunităţiilor româneşti din landul german Renania de Nordwestfalia şi din Frankfurt. Turneul este organizat de Institutul Cultural Român, prin Direcţia Români din Afara Ţării, în parteneriat cu UNITER Bucureşti şi Centrul Cultural Român din Köln.

* „Schimb valutar”, la Bruxelles: Pelicula românească „Schimb valutar/Exchange" va fi difuzată astăzi, în prezenţa regizorului Nicolae Mărgineanu, la cinematograful Brouckere din Bruxelles, scrie în Gazeta de Belgia.

* O nouă asociaţie românească în Italia: Sâmbătă, 16 mai, la Palatul Santa Chiara, sediul Primariei din Chivasso, de la orele 17.30, va avea loc prezentarea Asociaţiei Româno-Italiene "Unirea", asociaţie de înfrăţire, cultură, timp liber şi sport.

Citit 681 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.