Doar CÂTEVA ORE până la CONCERTUL lui IGLESIAS/ De unde puteţi CUMPĂRA BILETE pe ultima sută de metri
Foto: Nicoleta Ion, organizator

Doar CÂTEVA ORE până la CONCERTUL lui IGLESIAS/ De unde puteţi CUMPĂRA BILETE pe ultima sută de metri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Scena pe care va urca cel mai bine vândut cântăreţ latino al tuturor timpurilor a fost deja ridicată, iar organizatorii aşteaptă ca în jur de 4.000 de spectatori să fie prezenţi astă-seară pe stadionul Dunărea. Julio Iglesias a sosit în această dimineaţă la Bucureşti cu avionul personal, fiind adus mai apoi la Galaţi cu o limuzină. Artistul a cerut ca în spatele scenei să aibă amenajată o cabină dotată cu aer condiţionat, mobilier de lux şi baie proprie.

"Pretenţiile lui Julio Iglesias au fost mai degrabă modeste. Cântăreţul a cerut să aibă la dispoziţie fructe proaspete şi mâncăruri uşoare. În ziua de după concert, artistul se va relaxa în piscina special amenajată pentru el la hotel. Pentru că este un mare amator de vin roşu, cu siguranţă că va degusta şi un soi din podgoriile locale şi, de ce nu, poate că-şi va completa colecţia personală de vinuri", ne-a spus Nicoleta Ion, organizator.

Dacă nu v-aţi cumpărat încă bilete la concert, dar doriţi să o faceţi, aveţi la dispoziţie casele de bilete deschise în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor şi la intrarea pe Stadionul Dunărea. După ora 14.00, singurul loc de unde veţi mai putea cumpăra bilete va fi de la stadion. Persoanele care au cumpărat bilete pentru concertul anulat de la Mamaia, pot folosi aceste tichete pentru concertul de la Galaţi. În caz contrar, pot cere înapoi banii pe care i-au dat pe bilete.

Pentru a evita îmbulzeala la punctele de acces, este recomandat să ajungeţi din timp la stadion. Intrarea se va face începând cu orele 19,30. După intrare, este obligatoriu să păstraţi biletele. Biletul achiziţionat permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Conform cerinţelor venite din partea echipei artistului, cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou.

Este strict interzis accesul cu: umbrele, brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video. În zona de concert, vor fi amenajate spaţii comerciale cu apă, băuturi răcoritoare, bere sau diferite produse alimentare.

 

Citit 2725 ori Ultima modificare Duminică, 20 Iulie 2014 12:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.