Şefii Consiliului Judeţului Galaţi, ABSENŢI de la ceremonia dedicată Zilei Imnului (FOTO)
Foto: Foto: Corina Dobre

Şefii Consiliului Judeţului Galaţi, ABSENŢI de la ceremonia dedicată Zilei Imnului (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La ceremonia dedicată Ziua Imnului, găzduită de Cercul Militar (Casa Armatei), au participat Dorin Otrocol, prefectul de Galaţi, primarul Marius Stan, o serie de veterani de război, reprezentanţi ai Armatei, Poliţiei, Jandarmeriei, şefi ai unor instituţii, precum şi un consilier judeţean. Manifestările dedicate Zilei Imnului Naţional s-au desfăşurat, de această dată, în curtea Casei Armatei, unde, în final, a fost şi arborat drapelul României, în timp ce o tânără din cadrul Centrului Cultural „Dunărea de Jos” a intonat imnul de stat.

După cum ne-au obişnuit, şefii Consiliului Judeţului Galaţi au absentat şi de la acest important eveniment, aşa cum s-a întâmplat de altfel şi de Ziua Drapelului. Nici preşedintele Nicolae Bacalbaşa, dar nici cei doi vicepreşedinţi (Cornel Hamza şi Marian Vicleanu) nu au fost prezenţi la ceremonie, în condiţiile în care aceasta s-a desfăşurat la doi paşi de sediul instituţiei pe care o conduc.

„A fost o manifestare frumoasă. Aşa şi trebuia să se întâmple în această zi. Eu am fost la Banska Bystrica. Am trecut Munţii Tatra. Eram de 21 de ani, aveam o raniţă de 40 de kilograme, iar eu aveam o greutate de 50 de kilograme”, ne-a spus Gheorghe Roşca, veteran de război.

Citit 1450 ori Ultima modificare Marți, 29 Iulie 2014 18:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.