Din respect pentru NAVIGATORI/ ECHIPAJUL JURNALISTELOR gălăţene salută ZIUA MARINEI
Foto: Foto: Cristi Munteanu

Din respect pentru NAVIGATORI/ ECHIPAJUL JURNALISTELOR gălăţene salută ZIUA MARINEI
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pe 24 iunie, de Ziua Universală a Iei, jurnalistele din presa gălăţeană şi-au pus mândre bluze de cosânzene şi s-au alăturat campaniei menite să îmbrace mapamondul în strai popular românesc. Ce-ar fi putut face de Ziua Marinei? Din respect pentru toţi navigatorii de pe apele lumii, dar mai cu seamă pentru lupii noştri de Dunăre, jurnalistele gălăţene s-au îmbrăcat în stil marinăresc – „navy” – şi au devenit protagonistele unei şedinţe foto inedite!

Au urcat (miercuri) la bordul navei „Semnal”, ancorată lângă marele „Perseus” (la propriu şi la figurat), la pontonul Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos, şi s-au fotografiat strâns unite în jurul ancorei. E drept, n-om fi ştiind noi tainele navigaţiei, nu suntem la cârma oraşului, dar ştim că oraşul are nevoie de o presă bine ancorată în realitate, care să-l ajute în faţa oricăror furtuni ale vremii.

La finalul acestui "cart" fotografic se cuvine să mulţumim artistului fotograf, Cristi Munteanu, şi conducerii AFDJ care, cu amabilitate, ne-a oferit şansa de a urca la bordul unei nave adevărate şi de a ne simţi ca în pielea marinarilor. Ne grăbim să urăm La mulţi ani navigatorilor de Ziua Marinei!

Citit 2123 ori Ultima modificare Joi, 14 August 2014 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.