Amnistia fiscală pentru BUGETARI şi reducerea CAS, ADOPTATE de Camera Deputaţilor

Amnistia fiscală pentru BUGETARI şi reducerea CAS, ADOPTATE de Camera Deputaţilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Plenul Camerei Deputaţilor a admis, marţi, cererea preşedintelui Traian Băsescu de reexaminare şi a adoptat proiectul de lege privind exonerarea de la plata unor sume pentru salariaţii plătiţi din bani publici, cu 315 voturi pentru, 6 abţineri şi un vot împotrivă, potrivit Agerpres.

Iniţial, legea se referea la profesorii din localităţile Lupeni, Petroşani şi Vulcan, judeţul Hunedoara, care ar fi trebuit să restituie anumite sume, ca urmare a deciziilor de impunere emise de angajatori drept consecinţă a constatării de către Curtea de Conturi sau alte organisme de control a unor prejudicii. Parlamentul a modificat însă acest proiect şi a extins amnistia fiscală la toti bugetarii.

Plenul Camerei Deputaţilor a respins, marţi, cererea preşedintelui Traian Basescu de reexaminare pentru proiectul de lege privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator şi a adoptat proiectul de lege în forma iniţială, cu 307 voturi pentru, 5 abţineri şi 7 voturi împotrivă. Toate grupurile parlamentare au anunţat că susţin acest proiect.

Citeşte şi: ANALIZĂ VL/ Amnistia fiscală, pe înţelesul tuturor. Trei milioane de euro, MITĂ ELECTORALĂ pentru BUGETARII gălăţeni

               Analiza VL/ Efectele reducerii CAS. Câţi BANI le rămân PATRONILOR gălăţeni

Citit 1259 ori Ultima modificare Marți, 09 Septembrie 2014 14:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.