Un bărbat A FUGIT de frica jandarmilor după ce şi-a BĂTUT MAMA

Un bărbat A FUGIT de frica jandarmilor după ce şi-a BĂTUT MAMA
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un localnic din Tudor Vladimirescu este căutat de autorităţi după ce a lovit-o cu brutalitate pe cea care i-a dat viaţă. Scandalul a avut loc luni seara. Din cauza că bărbatul se afla într-o avansată stare de ebrietate, s-a luat la ceartă cu mama sa, cu care locuia sub acelaşi acoperiş şi, fără să gândească, a început să o lovească.

Speriate, mama bătăuşului şi soţia acestuia au sunat la 112, la faţa locului sosind un echipaj format din poliţişti şi jandarmi. Până la venirea autorităţilor însă, individul şi-a luat tălpăşiţa, ca să nu fie nevoit să dea socoteală.

"Patrula s-a deplasat în locul respectiv, ocazie cu care au identificat doar persoana lovită şi pe soţia agresorului. Persoana în cauză nu a mai fost găsită la faţa locului. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în urma consumului de băuturi alcoolice şi pe fondul unor neînţelegeri, bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri mamei sale, după care a plecat de acasă", explică Ionuţ Paţilea, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Chiar dacă a fugit, bărbatul nu va scăpa de răspundere, pentru că poliţiştii, după ce au audiat-o pe mama acestuia, au întocmit un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Citit 932 ori Ultima modificare Marți, 16 Septembrie 2014 19:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.