Trei persoane au fost RĂNITE după ce au TRAVERSAT INCORECT două drumuri naţionale

Trei persoane au fost RĂNITE după ce au TRAVERSAT INCORECT două drumuri naţionale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O octogenară, o copilă în vârstă de 13 ani şi un bărbat în toată firea au ajuns la spital, după ce au fost loviţi de maşini din cauza ignoranţei cu care au traversat două artere intens circulate.

Femeia, de 81 de ani, a sfidat regulile rutiere traversând DN 26, la Frumuşiţa, printr-un loc nemarcat şi fără să îşi ia cele mai mici măsuri de precauţie. Un şofer care trecea prin zonă nu a mai putut-o evita şi a acroşat-o, provocându-i leziuni despre care medicii spun că nu îi periclitează viaţa.

Despre sfidarea regulilor se poate vorbi şi în cazul accidentului petrecut în aceeaşi zi, pe DN 25, căruia i-a căzut victimă o fetiţă de 13 ani, care a traversat în fugă şoseaua. A nimerit direct în calea unui autoturism condus regulamentar de un băcăuan de 61 de ani, impactul provocându-i leziuni uşoare.

Două ore mai târziu, un bărbat în vârstă de 43 ani, din Şendreni a fost accidentat de un autoturism, în timp ce traversa neregulamentar acelaşi drum național. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

CITEŞTE ŞI: Doi gălăţeni au încercat să se OMOARE cu o substanţă INTERZISĂ în România

Citit 959 ori Ultima modificare Marți, 16 Septembrie 2014 19:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.