O BANDĂ DE PUŞTI este bănuită că a FURAT mai multe SISTEME DE NAVIGAŢIE din maşini

O BANDĂ DE PUŞTI este bănuită că a FURAT mai multe SISTEME DE NAVIGAŢIE din maşini
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi adolescenţi care abia şi-au luat buletinul şi unul în vârstă de 18 ani le-au dat de furcă poliţiştilor în ultimele săptămâni după ce au atacat mai multe autoturisme de pe raza municipiului Galaţi.

Trei proprietarii păgubiţi s-au plâns în ultimele zile ale lunii august şi la începutul lunii septembrie de faptul că, din autoturisme, le-au dispărut sistemele de navigaţie. Niciunul dintre ei nu a avut şansa să prindă hoţul, aşa că specialiştii de la Furturi din Auto s-au trezit căutând acul în carul cu fân.

În urma mai multor investigaţii, poliţiştii au reuşit să dea totuşi de principalii suspecţi. Aceştia sunt doi tineri cu vârste de 15 ani şi unul major, care au acumulat prin furturile comise o pradă în valoare de 10.500 de lei. O parte din bunurile furate le-au şi vândut, astfel că la acest moment a mai fost recuperat doar 40 la sută din prejudiciu.

Suspectul major a fost reţinut pe bază de ordonanţă, procurării dorind să ceară arestarea lui, iar ceilalţi doi complici minori sunt cercetaţi în libertate pentru furt calificat.

Citit 1749 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Septembrie 2014 14:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.