Parc de joacă la „Parfumul Teilor”

Parc de joacă la „Parfumul Teilor”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Nu mă tenta!”, a răspuns ieri viceprimarul Ciumacenco, îmbiat de o cunoştinţă să se dea pe toboganul din plastic; de fapt, toboganul este proiectat pentru 55 kg, deci nu se pune! 

Se întâmpla la Grădiniţa „Parfumul Teilor” de pe Domnească, unde s-a inaugurat ieri, 22 mai, un loc de joacă cu două astfel de tobogane, o pasarelă, totul foarte frumos colorat. 35.000 lei, lucrare făcută de o firmă locală.

Copiii aşteptau de câteva zile, iar ieri s-au bulucit ca la Griviţa! Îmbrăcaţi în costumaşe populare, ei le-au cântat mai întâi invitaţilor şi trei dintre gâgâlici l-au întâmpinat pe viceprimar cu un colac tradiţional pe care abia puteau să-l ţină. Vicele a tăiat panglica, oaspeţii – printre părinţi, europarlamentarul Constantin Dimitriu şi omul de afaceri Marian Băilă (care mi-a spus că la anul va deschide pentru gălăţeni un parc particular) au jucat în horă cu cei 90 de copiii.

Bomboane şi mini-şampanie pentru copii. Fotografii. Trei făpturi de basm, îmblănite, să le plângi de milă pe căldură – actori care i-au distrat pe copii.

Directoarea Vasilica Moise ne spus că s-a lucrat în timp record: cererea a fost depusă la Primărie pe 1 martie şi, cu toată criza, ieri totul era deja gata! Vicele a promis locuri de joacă şi pe la periferie…

Citit 1921 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.