Un şofer beat a băgat trei oameni în spital şi s-a ales cu dosar penal

Un şofer beat a băgat trei oameni în spital şi s-a ales cu dosar penal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trei bărbaţi şi o femeie au avut nevoie de intervenţia Ambulanţei şi a SMURD-ului în urma unui accident rutier produs vineri seară, 6 februarie, pe Calea Smârdan, spre Fileşti. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Bogdan Cojocaru, accidentul s-a produs în jurul orei 19,00, când şoferul unui autoturism a pierdut controlul direcţiei, în zona podului de cale ferată, şi a pătruns pe contrasens, ciocnindu-se cu un maxi taxi, condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 62 de ani.

În urma impactului, tânărul în vârstă de 29 de ani care a produs accidentul, o tânără în vârstă de 23 de ani, aflată în acelaşi autovehicul, cât şi doi bărbaţi aflaţi în maxi taxi au suferit leziuni. Cei patru au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei".

La testarea cu aparatul etilotest, şoferul care a produs accidentul avea o alcoolemie de 0,97 mg alcool pe litru în aerul expirat. „A fost transportat la Spital pentru stabilirea alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală şi conducerea autovehiculului sub influenţa băuturilor alcoolice”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.


CITEŞTE ŞI: Grav accident rutier pe DN 25/ Un bărbat a ajuns la spital în COMĂ

Citit 1533 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Februarie 2015 12:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.