CINEMATOGRAFUL de la Shopping City, tot la nivel de discuţii, dar mai avansate

CINEMATOGRAFUL de la Shopping City, tot la nivel de discuţii, dar mai avansate
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Primarul municipiului Galați, Marius Stan, a discutat, marţi, cu reprezentanții Grupului de Investiții NEPI, deținătorul Galați Shopping City, despre procedurile care trebuie parcurse pentru obținerea certificatului de urbanism și a autorizației de construcție în vederea extinderii mall-ului cu zonă de cinema.

”Suntem deschiși să susținem orice investiție în Galați și să facilităm, în limitele legii, orice inițiativă privată. Extinderea mall-ului cu zonă de cinema este una dintre cele mai așteptate investiții de către gălățeni și sunt bucuros că aceasta se materializează”, a declarat primarul Marius Stan.

Informarea vagă a venit via Biroul de Presă al Primăriei Galaţi, iar în contextul în care primarul a anunţat, de luni, 7 martie, aproape cu surle şi trâmbiţe, întâlnirea cu reprezentanţii NEPI (pentru DETALII, CLICK AICI), ne-am fi aşteptat la o discuţie şi nişte informaţii mai concrete.

Citit 6037 ori Ultima modificare Marți, 08 Martie 2016 20:43

4 comentarii

 • postat de spectator
  Joi, 10 Martie 2016 20:21
  109.166.133.***
  Avem cinematograf la Sindicate de cateva luni. Pana sa se deschida la Sindicate, Nepi a tot vandut gogosi cu nush ce studii de fezabilitate care nu aratau profitabila deschiderea unui cinematograf in Galati pe motiv ca exista unul la Braila si ca nu ar fi suficienti spectatori. Dupa ce s-a deschis la Sindicate, au realizat probabil ca e rost sa mai traga un ban si din segment, doar nu era sa ramana asa
  0
  1
  Raportează
 • postat de ALMADA
  Joi, 10 Martie 2016 10:40
  5.13.199.***
  Doar se apropie noile alegeri....nu????
  1
  0
  Raportează
 • postat de GALATEAN ADEVARAT
  Miercuri, 09 Martie 2016 14:21
  79.116.127.***
  ”Suntem deschiși să susținem orice investiție în Galați și să facilităm, în limitele legii, orice inițiativă privată. " Este declaratia lui Stan . E clar ca primaria este de acord cu acest cinema . Restul e treaba investitorului .Cat despre faptul ca acest lucru se datoreaza campanieie electorale sau nu ar trebui sa ne intereseze mai putin pe noi .Unde nu da Dumnezeu ,ca macar in campaniile electorale ,fiecare primar sa faca cate ceva prin tara asta !!!!!!!!!! Da' romanul , daca e roman , il intereseaza mai mult politica decat ce face omul .Ca de aia suntem unde suntem .
  4
  15
  Raportează
 • postat de ion
  Miercuri, 09 Martie 2016 11:40
  5.13.198.***
  Draga doamna reporter , la ce informare mai concreta te asteptai de la primar ?Poate primarul sa hotarasca el, cand vor privatii de la NEPI sa construiasca cinematograful ? E clar ca ,prin ce a declarat din partea primariei exista deschidere si chiar le faciliteaza orice investitie privata .O spune clar primarul . Si este singurul lucru pe care il poate face un primar intr-o investitie privata.Restul depinde de cei care vor sa investeasca. Nu cum am mai citit ,spuse de unii ca este campanie electorala sau chestii de genul asta .Aia care zic acest lucru ,ori incearca sa manipuleze ori mai sigur cred ca sunt neimformati ( asta ca sa folosesc un termen decent si sa nu-i fac altfel ).Cand vom avea in acest oras oameni informati ,oameni care-si mai lasa interesele personale si sa se mai gandesc si la viitorul copiilor lor , abia atunci cu siguranta vom avea si mai multe realizari .Pana atunci , din pacate , avem ce meritam !!
  5
  66
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.