GRAV ACCIDENT rutier provocat de un infractor BĂUT ŞI VIOLENT

GRAV ACCIDENT rutier provocat de un infractor BĂUT ŞI VIOLENT
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Conducătorul auto, căutat de poliţie în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, avea o alcoolemie de peste 1 la mie


 

Un eveniment rutier extrem de grav l-a băgat după gratii pe un băcăuan de numai 21 de ani, căutat de poliţiştii din toată ţara de aproape doi ani. Tânărul şi fratele său, de 26 de ani se aflau într-o dubiţă cu care se deplasau pe un drum comunal din satul Buceşti, comuna Iveşti. Aflat la volan şi într-o avansată stare de ebrietate, bărbatul mai tânăr nu a mai putut ţine sub control maşina şi a pierdut controlul direcţiei pe carosabilul umed. Autovehiculul a derapat şi s-a izbit în plin de un copac de pe marginea drumului, oprindu-se mai apoi în gardul unei locuinţe. În urma impactului, fratele şoferului a fost extrem de grav rănit şi a fost adus în comă la Spitalul de Urgenţă Galaţi. Conducătorul auto a scăpat teafăr din izbitură, dar nu a avut acelaşi noroc când la faţa locului au sosit poliţiştii. Oamenii legii au stabilit că avea o alcoolemie de 1,15 la mie în aerul respirat, iar asta nu era singura problemă.

"Poliţiştii au stabilit că bărbatul este urmărit naţional din data de 9 august 2013, întrucât Judecătoria Moineşti a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de zece luni pentru comiterea infracţiunilor de lovire şi violare de domiciliu", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Şoferul condamnat a ajuns astfel a Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, unde îşi va executa pedeapsa. Pe numele lui a mai fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă, fapte care îi vor prelungi cu mult şederea după gratii.

Citit 2224 ori Ultima modificare Marți, 10 Februarie 2015 13:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.