PROGNOZA METEO/ Cât de FRIG va fi la Galaţi până pe 8 martie
Foto: Foto: adevarul.ro

PROGNOZA METEO/ Cât de FRIG va fi la Galaţi până pe 8 martie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 23 februarie - 8 martie, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

La Galaţi

Până în data de 4 martie, chiar dacă valorile termice vor avea variaţii de la o zi la alta, acestea se menţin peste normele climatologice specifice perioadei, iar media maximelor se va situa, în general, în jurul valorii de 9 grade Celsius. În ultimele zile ale celei de a doua săptămâni, însă, temperaturile scad, posibil chiar sub mediile multianuale. Temperaturile minime vor avea medii pozitive inclusiv în primele zile de primăvară, pentru ca din data de 5 martie să coboare sub pragul îngheţului.

Vor cădea precipitaţii în aproape fiecare zi, sub formă de ploaie până spre sfârşitul interalului, apoi, trecător şi pe arii restrânse, posibil şi lapoviţă şi ninsoare.

La Galaţi, o altă săptămână inumană, de îndurat frigul din apartamentele în care le curge apa pe geamuri şi se umezesc pereţi, tocmai a început! Situaţia ar putea deveni şi mai critică dacă Electrocentrale va sista complet agentul termic livrat în acest moment la parametri inferiori, măsură la care va recurge dacă nu va mai primi gaz pe motiv că nu a achitat factura către Romgaz. Din fericire, în zilele următoare, temperaturile de afară vor fi blânde.

Citit 2873 ori Ultima modificare Luni, 23 Februarie 2015 14:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.