Şase basarabeni vroiau să se unească, pe-nserat, cu ţara

Şase basarabeni vroiau să se unească, pe-nserat, cu ţara
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Trei seara... şi trei noaptea

Miercuri seară, la ora 21,00, poliţiştii de frontieră de la Oancea au văzut pe Drumul Naţional 26, în partea de nord a Fermei Piscicole Vlădeşti, trei indivizi... dubioşi! Cercetările au demonstrat că moldovenii, cu vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani, trecuseră - cum altfel? - înot Prutul.  Şi, ca de obicei, pretextul a fost căutarea unui loc de muncă bine plătit şi stabil, în România.

Miercuri noaptea, la Frontiera Folteşti, poliţiştii au observat miercuri noaptea, la ora 4,30, că trei indivizi încercau “să se strecoare” pe Drumul Naţional 26, dinspre Vlădeşti către Galaţi - una dintre persoane cărând în spate un bagaj voluminos.

Echipajul i-a oprit pe cei trei şi a constatat că basarabenii  Anatol M., de 24 ani, Ion P., de 22 ani şi Nicolai L., de 22 ani, nu au documente de identitate, iar în bagaje au mai multe haine ude şi murdare de noroi. Tinerii au mărturisit că traversaseră înot Prutul deoarece vroiau să se angajeze în România.

Celor şase moldoveni li s-au făcut dosare penale sub pentru intrare în ţara prin trecerea ilegala a frontierei de stat, urmând că dosarele să fie înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunerile legale.

Citit 757 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.