Decapitată de tren

Decapitată de tren
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „A fost decapitată perfect, stătea cu gâtul pe şina de tren” *

A murit ca o eroină de roman. Depresia a împins-o pe Mariana Gorie, de 39 de ani, din Lieşti la cel mai disperat gest – femeia şi-a aşteptat sfârşitul cu gâtul pe calea ferată.

După recenta moarte a soţului său, Mariana a spus în repetate rânduri că vrea să se omoare. Nici mama, nici fratele sau cunoscuţii femeii nu au luat-o prea mult în seamă. Mariana avea  uşoare afecţiuni psihice, aşa că oamenii şi-au închipuit că poate femeia de 39 de ani nu ştie ce vorbeşte.

Iată însă că sâmbătă seara, la ora 20,00 după ce a părăsit casa mamei şi a fratelui ei, din satul Şerbăneşti, Mariana nu s-a mai dus acasă, la Lieşti. Femeia şi-a găsit sfârşitul sub roţile trenului accelerat Galaţi-Iaşi, între localităţile gălăţene Lieşti şi Şerbăneşti. Mecanicul nici nu a ştiut că a lovit-o.

„Femeia a fost decapitată perfect, stătea cu gâtul pe şina de tren. Ea a fost descoperită a doua zi, duminică dimineaţă, la ora 6,40, când corpul ei inert a fost zărit de un alt mecanic de locomotivă. Corpul Marianei este în acest moment la Medicina Legală, unde se desfăşoară cercetări legate de moartea ei”, declară Petrică Hahui, comandantul Poliţiei Transporturi Galaţi.

Citit 2252 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.