UPDATE/ Conductă Apă Canal spartă, pe bulevardul George Coşbuc

UPDATE/ Conductă Apă Canal spartă, pe bulevardul George Coşbuc
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE, ora 15,00/ Purtătorul de cuvânt al Apă Canal, Cornelia Arnăutu, a confirmat că este vorba de o avarie la o conductă aparţinând societăţii şi deja se intervine pentru înlăturarea efectelor avariei.

„Având în vedere că avaria este localizată în trotuar, lucrările nu vor afecta circulaţia rutieră, însă intervenţia va afecta alimentarea cu apă a consumatorilor de pe strada Coşbuc, între Bucovinei şi Radu Negru, Patinoarul şi depozitele de pe Henri Coandă. Estimăm că intervenţia va dura aproximativ patru ore”, ne-a explicat purtătorul de cuvânt al societăţii Apă Canal.


 

Miercurii, în jurul prânzului, a început să iasă apă, la propriu, din trotuarul bulevardului George Coşbuc, exact în dreptul Patinoarului, pe partea dreaptă, pe sensul de circulaţie spre Traian. Cu toate că nu avea un volum foarte mare, apa curgea în cascadă peste bordura trotuarului, iar în zonă s-a format un mic lac. Contactată telefonic, Cornelia Arnăutu, purtătorul de cuvânt al societăţii Apă Canal, ne-a transmis că va merge un echipaj pentru a verifica dacă şuvoiul de apă este produs de o avarie la una dintre conductele aparţinând societăţii.

 Apa curge din asfalt pe Coşbuc

Citit 1835 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Mai 2015 15:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.