Frate contra frate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Combinaţia dintre supărare şi alcool este explozivă * După un asemenea cocktail, doi fraţi au intrat în conflict * Unul este acum la spital, cu faţa înnegrită de lovituri * Mama celor doi îşi veghează acum fiul rănit, sfâşiată şi ea de durere *

Un bărbat de 40 de ani din Fântânele a ajuns la Urgenţe după ce, susţine el, a fost bătut crunt chiar de propriul frate, mai tânăr cu 10 ani decât el.

„Mai întâi mi-a dat vreo două-trei, dar n-am ripostat, am zis că se linişteşte. Dar am căzut, m-a umplut sângele şi atunci i-am zis «Lasă-mă, că mă omori!»”, îşi aminteşte bărbatul, internat acum în Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Cât timp îşi poartă suferinţa pe patul de spital încearcă să înţeleagă motivele care l-ar fi putut determina pe fratele său să îi facă aşa ceva. 

„Mai stătusem cu el mai devreme şi ne înţelegeam. Mi-a zis că stau pe capul lui.  Amândoi locuim în casa părintească”, povesteşte  omul cu faţa tumefiată de lovituri.

“El este căsătorit şi munceşte, eu nu muncesc. Am mai fost pe ici pe colo, dar nu mi-am găsit. E greu. Acum cred că vrea să rămână numai el în casă, să nu-l mai deranjeze nimeni», se gândeşte bărbatul agresat.

Lângă patul de spital era şi mama pacientului, o femeie de 65 de ani. Îşi veghează fiul şi spune că nu ştie cum s-a ajuns aici. “Eu când am venit acasă, celălalt îl bătea. I-am zis să se oprească, l-am ocărât, ce să-i mai fac? Mi-a zis că el (fratele bătut – n.r.) nu munceşte. «Şi dacă nu munceşte acuma ce să fac, îl ţin aici la mine, unde să stea?»” spune mama, apăsată de durere, după bătaia dintre copiii ei.

Până la urmă, bărbatul agresat a ajuns la spital cu ambulanţa. “Bărbatul prezenta o intoxicaţie etanolică şi avea un tramatism cranio-cerebral, un traumatism facial şi unul abdominal. I s-au acordat primele îngrijiri, după care a fost transportat la Spitalul clinic de Urgenţă”, a declarat directorul Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

«Bărbatul nu a depus plângere în acest caz. Dacă o va face, se vor lua măsurile care se impun», a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi, Cristina Tatulici.

Citit 935 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.