Fostul prefect Bocăneanu rămâne arestat la domiciliu

Fostul prefect Bocăneanu rămâne arestat la domiciliu
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Judecătorii Curţii de Apel Galaţi au respins ca nefondată contestaţia formulată de Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Galaţi în dosarul prind arestarea preventivă a fostului prefect Cătălin Emanoil Bocăneanu.
DNA a contestat decizia luată la Tribunalul Galaţi prin care fostului prefect i s-a înlocuit măsura arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Astfel, în urma deciziei Curţii, Bocăneanu nu va mai sta după gratii, fiind obligat să nu îşi părăsească domiciliul fără încuviinţarea instanţei.
În acest dosar, Bocăneanu este judecat împreună cu Auraş Braşoveanu, procurorii susţinând că fostul prefect a dat aviz de legalitate unei hotărâri de Consiliu Local prin care FCM Dunărea, club condus atunci de Braşoveanu, ar fi primit ilegal circa un milion de lei.

Citit 1765 ori Ultima modificare Vineri, 22 Mai 2015 18:04

4 comentarii

 • postat de vasi
  Duminică, 24 Mai 2015 14:39
  92.80.189.***
  foarte convenabil pt acest tovaras, sta acasa, face gratare cu fam., are teschereaua plina si rade de fraieri. Bv Romania!
  3
  2
  Raportează
 • postat de crystal
  Sâmbătă, 23 Mai 2015 16:28
  78.97.254.***
  pai da cum sa nu ? trebuia sa apara cineva sa le tina partea la infractorii de elita,ca tara e plina si de astia dovada in ce hal suntem, scursurile societatii politice care fura milioane cu o semnatura si deturneaza fonduri europene cu firmele cumnatilor in timp ce copiii nu au caiete la scoala sau nu au mai mancat o ciocolata de luni de zile iar pensionarii care au muncit o viata nu le ajunge pensia sa plateasca taxele voastre triplate.
  Nu mai ai bani de numarat si acum mai tii in brate un hot de elita,poate poate mai sare un contract ilicit sau cateva mii de euro ?
  La revedere.
  4
  4
  Raportează
 • postat de opinie
  Sâmbătă, 23 Mai 2015 10:42
  213.233.84.***
  Cristal mereu ai comentat ca baba de pe sant.Din presa afli doar variante ireale.Asa ca nu da cu piatra ori esti un salariat care ai tânjit după postul de director al dl.Bocaneanu.Argumentele tale sunt false si daca esti formator de opinii esti slab și dacă nu esti atunci esti naiv rau.
  4
  3
  Raportează
 • postat de crystal
  Vineri, 22 Mai 2015 21:47
  78.97.254.***
  sa comanzi asasinate este egal cu terorismul si daca se intampla in america il infundau pe viata si in plus coruptia e tratata foarte serios si infunda puscaria pe viata.
  Dar la noi justitia corupta amana procesele pana se prescrie si ii lasa sa stea acasa regeste. Cumparaturile si invitatii la petreceri vin acasa. Ce bine e sa furi milioane in politica in romania. Pedepse 0.
  4
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.