TRAFICANT DE ARME, reţinut de poliţişti gălăţeni IATĂ ce a urmat (VIDEO)

TRAFICANT DE ARME, reţinut de poliţişti gălăţeni IATĂ ce a urmat (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi au oprit pentru control, în trafic, pe raza municipiului Galaţi, un bărbat, în vârstă de 26 de ani, bănuit de deţinere ilegală de armă şi muniţie. Autoturismul tânărului a fost supus unui control, în urmă căruia au fost depistate, în torpedou, un pistol cu gaze, armă neletală supusă regimului autorizării, şi un încărcător cu trei cartuşe, calibrul 9 mm.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar arma nu figurează înregistrată pe teritoriul ţării.

După controlul în trafic, „poliţiştii au efectuat o percheziţie la locuinţa celui în cauză, de unde au ridicat un cartuş de calibrul 9 mm, un cartuş de calibrul 10x22T şi un dispozitiv pentru artificii, special confecţionat pentru ţeava pistolului”, ne-a declarat Bogdan Cojocaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Se pare că tânărul ar fi achiziţionat pistolul, în noiembrie 2014, din Germania, iar în cursul lunii februarie a.c. l-a introdus ilegal pe teritoriul României. Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Citit 2401 ori Ultima modificare Vineri, 29 Mai 2015 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.