Emma Nicholson şi ambasadorul Marii Britanii, la Galaţi

Emma Nicholson şi ambasadorul Marii Britanii, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Emma Harriet Nicholson, Baron de Winterbourne - preşedinta de onoare a Asociaţiei Children's High Level Group şi Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii în România, vor participa astăzi, 30 mai, la cea de-a VIII-a a Festivalului Naţional de Dans „Împreună pentru viitor”, din cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC).

La concurs vor participa 21 de echipaje din opt zone ale ţării, 300 de elevi şi 60 de cadre didactice care însoţesc aceşti copii, coordonatori judeţeni şi regionali SNAC. Astăzi, participanţii vor defila pe traseul Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna" - Grădina Publică - Teatrul Muzical "N. Leonard", în intervalul orar 8,30 - 9,45, iar de la ora 10,00, la Teatrul Muzical, va începe concursul, urmat de festivitatea de premiere.

Concursul este iniţiat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice în parteneriat cu Asociaţia Children's High Level Group şi se adresează unităţilor de învăţământ care desfăşoară activităţi  în cadrul SNAC. Nota specifică a concursului este dată de faptul că  fiecare echipă este formată - în mod egal - din elevi voluntari proveniţi din unităţi de învăţământ care derulează parteneriate în cadrul SNAC şi elevi beneficiari (doar elevi cu certificat de încadrare în grad de handicap).

Citit 1894 ori Ultima modificare Vineri, 29 Mai 2015 19:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.