Promenada biciclistelor în Galaţi, de nota zece! (FOTO)

Promenada biciclistelor în Galaţi, de nota zece! (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Faleza Dunării a fost transformată, duminică, 7 iunie, într-un podium pe care au defilat cele mai frumoase biciclete, ale căror proprietare erau, şi ele, una mai frumoasă decât alta. Îmbrăcate în ţinute chic sau tradiţionale, pe tocuri înalte sau în bascheţi, biciclistele au dat de furcă juriului, care a avut o muncă grea să aleagă: cea mai elegantă bicicletă, cea mai frumoasă coafură, cele mai înalte tocuri sau cea mai non-conformistă ţinută.

Aflaţi la a treia ediţie a promenadei, organizatorii evenimentului, Clubul de Ciclism, au încercat să vină cu ceva nou şi să ofere posibilitatea tuturor participantelor să se facă remarcate. Toate aspectele au fost îndelung dezbătute de cei din juriu. Îmbrăcate în ţinute elegante, cu bicicletele asortate, mai mult sau mai puţin, pasionatele mersului pe două roţi le-au cam dat de furcă membrilor juriului, care au avut de ales din cele 50 de participante pe cea mai cea.

Bicicleta desemnată ca fiind cea mai frumoasă a fost cea a doamnei Geanina Hanţă (42 de ani, aflată la a treia participare, foto) care şi-a decorat vehiculul pe două roţi cu flori culese de la Vădeni.

Dar, ca să fie toată lumea mulţumită, trebuie spus că voia bună şi frumuseţea interioară şi exterioară au fost cele care au dat nota finală a plimbării pe două roţi. Zece, evident.

Citit 4950 ori Ultima modificare Duminică, 07 Iunie 2015 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.