Promenada biciclistelor în Galaţi, de nota zece! (FOTO)

Promenada biciclistelor în Galaţi, de nota zece! (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Faleza Dunării a fost transformată, duminică, 7 iunie, într-un podium pe care au defilat cele mai frumoase biciclete, ale căror proprietare erau, şi ele, una mai frumoasă decât alta. Îmbrăcate în ţinute chic sau tradiţionale, pe tocuri înalte sau în bascheţi, biciclistele au dat de furcă juriului, care a avut o muncă grea să aleagă: cea mai elegantă bicicletă, cea mai frumoasă coafură, cele mai înalte tocuri sau cea mai non-conformistă ţinută.

Aflaţi la a treia ediţie a promenadei, organizatorii evenimentului, Clubul de Ciclism, au încercat să vină cu ceva nou şi să ofere posibilitatea tuturor participantelor să se facă remarcate. Toate aspectele au fost îndelung dezbătute de cei din juriu. Îmbrăcate în ţinute elegante, cu bicicletele asortate, mai mult sau mai puţin, pasionatele mersului pe două roţi le-au cam dat de furcă membrilor juriului, care au avut de ales din cele 50 de participante pe cea mai cea.

Bicicleta desemnată ca fiind cea mai frumoasă a fost cea a doamnei Geanina Hanţă (42 de ani, aflată la a treia participare, foto) care şi-a decorat vehiculul pe două roţi cu flori culese de la Vădeni.

Dar, ca să fie toată lumea mulţumită, trebuie spus că voia bună şi frumuseţea interioară şi exterioară au fost cele care au dat nota finală a plimbării pe două roţi. Zece, evident.

Citit 4742 ori Ultima modificare Duminică, 07 Iunie 2015 17:17

6 comentarii

 • postat de Clubul de Ciclism Galati
  Miercuri, 10 Iunie 2015 16:01
  89.137.30.***
  Doamna Hanta a luat premiul pentru cea mai frumoasa bicicleta, nu cea mai sic concurenta. Deci una citim si alta intelegem.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Clubul de Ciclism Galati
  Miercuri, 10 Iunie 2015 15:58
  89.137.30.***
  Stimata persoana de sex feminin, castigatorii au fost alesi de catre sponsori, pentru a nu fi discutii ca cea care ati provocat-o. Membrii clubului de ciclism au avut cu totul alte sarcini decat ce acuzati. Observ din comentariul dvs. ca ati fost atat de frustrata, incat nici nu ati mai scris corect cuvintele. In urma discutiilor avute in cadrul clubului, ne-am pus intrebarea de unde stiti ca este o mare dictatura la noi, daca nu sunteti membru al acestui club. Iar daca aveti putina demnitate si ne raspundeti, puteti sa va semnati cu numele dvs. si nu va ascundeti in spatele unei tastaturi. Va dorim o zi senina si va asteptam la discutii libere in cadrul clubului.
  0
  1
  Raportează
 • postat de premii date pe interes
  Luni, 08 Iunie 2015 14:17
  89.121.200.***
  daca si aceasta madame Hanta de la APM Galati a fost cea mai sic dintre concurente pentru al doilea an la rand... e clar ca cei de la ciclism galati nu a dat pe dret acem premiu simbolic... probabil ca are pile mari in cadrul grupului ciclism galati, unde este o mare dictatura din pacate acolo...
  1
  3
  Raportează
 • postat de Clubul de Ciclism Galati
  Luni, 08 Iunie 2015 12:22
  89.137.30.***
  Clubul de Ciclism galati a anuntat evenimentul pe site-uri de socializare si in mass media. Daca Viata Libera nu a dorit sa ii faca publicitate este doar problema lor. Pentru cei interesati de urmatoarele evenimente, intrati pe site-ul ciclismgalati.ro.
  0
  4
  Raportează
 • postat de Simona
  Luni, 08 Iunie 2015 10:50
  81.12.149.***
  Exact aşa este! Are dreptate dl Cristi!
  Şi eu am bicicletă şi aş fi venit la concurs dacă aş fi ştiut. De altfel, evenimente mai puţin importante sau utile le comentaţi de aiurea..
  Voi jurnaliştilor de la V.L., încercaţi să fiţi mai profesionişti prin informare şi prin cercetare!
  0
  9
  Raportează
 • postat de Cristi
  Luni, 08 Iunie 2015 07:48
  5.13.140.***
  Intrebare pt Viata Libera:
  De ce anuntati evenimentele DUPA ce s-au intamplat si nu INAINTE de a se intampla?
  Nu ar fi mai logic sa anuntati macar cu o zi inainte ca sa afle lumea din timp sa-si organizeze programul si a doua zi sa veniti cu imagini si reportaje de la fata locului?
  Nu vad nici un rost sa mai anuntati un eveniment public DUPA ce s-a intamplat atata timp cat nu v-ati deranjat sa anuntati oamenii inainte ca sa poata participa si ei.
  Asa ati procedat si cu evenimentele din Gradina Publica.
  Despre robotul Titan de la Mall-ul de pe Cosbuc nu ati spus nimic chiar daca a fost ceva unic pt orice galatean si in special pt copii si a durat si doua zile.
  0
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.