Gălăţean REŢINUT după ce a încercat să MITUIASCĂ DOI POLIŢIŞTI

Gălăţean REŢINUT după ce a încercat să MITUIASCĂ DOI POLIŢIŞTI
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA.) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Galați, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, au prins în flagrant un bărbat care încerca să mituiască doi poliţişti din Cuza Vodă. Bărbatul, Giorgian Popov, a intrat în atenţia oamenilor legii pentru că, pe 7 iunie, a fost prins băut la volan.

„În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație a alcoolului în aerul expirat de 0,68 mg/l, fiind condus ulterior la Spitalul de Urgență Galați pentru recoltarea de probe în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge”, se arată în comunicatul DGA.

Pe drum spre spital, în speranţa că va reuşi să scape de dosarul penal, Giorgian Popov le-a primis oamenilor legii suma de 2.000 de lei.

Cei doi poliţişti au povestit întreaga situaţie la Direcţia Naţională Anticorupţie, iar în urma denunţului s-a organizat flagrantul. Astfel, Giorgian Popov a fost prins în flagrant în momentul în care le oferea poliţiştilor suma de 2.000 de lei.

În urma acţiunii, procurorul a emis o ordonanţă de reţinere pe numele bărbatului, sub acuzaţia de dare de mită, urmând să-l prezinte în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Citit 2340 ori Ultima modificare Marți, 09 Iunie 2015 15:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.