Contrabanda cu ŢIGĂRI continuă. Însă nici poliţiştii gălăţeni nu se lasă

Contrabanda cu ŢIGĂRI continuă. Însă nici poliţiştii gălăţeni nu se lasă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Contrabandă la poarta Şantierului Naval din Galaţi

Gălăţeanul Ş. M., de 25 de ani, oferea spre vânzare ţigări marca Ashima, netimbrate fiscal, în dreptul porţii de acces în Şantierul Naval Galaţi. Fapta sa a fost sancţionată de poliţiştii locali cu 500 de lei amendă. Mai mult, cele 17 pachete cu ţigări oferite spre vânzare au fost ridicate în vederea confiscării.

Fumatul dăunează cazierului

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Folteşti au oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Vlădeşti, un autoturism marca Ford Focus, înmatriculat în România, în care se aflau cetăţenii români A. V., în vârstă de 43 de ani, şi P. V., în vârstă de 46 de ani.

În urma verificărilor efectuate asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, sub scaunele din faţă ale autoturismului, 4.000 de ţigarete (200 de pachete) marca "Strand".

Cei doi au susţinut că au colectat ţigările, pe parcursul a două luni, de la diferite persoane, pentru consumul propriu. Ţigările, în valoare de 2.400 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cei doi bărbaţi s-au ales cu dosar penal.

Citit 1749 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iunie 2015 01:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.