TRAFICUL pe Brăilei a fost blocat din cauza unui ACCIDENT RUTIER. Două persoane au ajuns la SPITAL

TRAFICUL pe Brăilei a fost blocat din cauza unui ACCIDENT RUTIER. Două persoane au ajuns la SPITAL
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un accident rutier petrecut la o oră de vârf într-una dintre cele mai aglomerate zone ale Galaţiului a avut drept consecinţă rănirea a două persoane şi blocarea traficului pe cea mai circulată arteră a oraşului. S-a întâmplat la intersecţia străzilor Brăilei şi Alexandru Cernat, din cauza unui şofer în vârstă de 64 de ani, care, ieşind de pe artera secundară, nu a oprit pentru a da prioritate vehiculelor care urcau spre Ţiglina. A pătruns în forţă în intersecţie, maşina tăind calea unei motociclete.

"Femeia aflată pe motocicletă a încercat să evite impactul şi a virat stânga, dar motocicleta s-a răsturnat pe carosabil. În urma impactului, femeia, de 46 de ani, şi pasagerul de pe motocicletă, un tânăr în vârstă de 29 de ani, au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital", a precizat insp. pr. Aurelian Ropotan, din cadrul Poliţiei Rutiere Galaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească condiţiile în care s-a produs evenimentul. Pe timpul cercetărilor la faţa locului, traficul pe strada Brăilei s-a desfăşurat cu dificultate, şoferii fiind nevoiţi să aştepte minute în şir în coloane care se întindeau până la intersecţia de la Trei Star.

Sursa foto: GSDG

Citit 5498 ori Ultima modificare Duminică, 21 Iunie 2015 16:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.