Liga Studenţilor organizează manifestaţii de comemorare a mineriadei din 1990

Liga Studenţilor organizează manifestaţii de comemorare a mineriadei din 1990
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Liga Studenţilor din Galaţi, în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” şi Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi, organizează manifestaţii de comemorare a mineriadei din perioada 13-15 iunie 1990, cu scopul sensibilizării opiniei publice cu privire la evenimentele dramatice de atunci. Manifestaţia poartă numele "Eroi au fost, eroi sunt încă!" şi înglobează pe parcursul celor trei zile (13-15 iunie) mai multe acţiuni.

Astfel, pe 13 iunie, între orele 20,30 şi 22,00, va avea loc o serată folk în Campusul Studenţesc "Al. I. Cuza", în ziua a doua, pe 14 iunie, între orele 16,00 şi 21,00, va fi vernisată o expoziţie foto şi va fi proiectat filmul "Fenomenul Piaţa Universităţii", tot în Campusul Studenţesc "Al. I. Cuza", iar în cea de-a treia zi, de la ora 12,00, studenţii vor depune o coroană la Monumentul Eroilor.

Citit 1089 ori Ultima modificare Vineri, 12 Iunie 2015 19:16

1 comentariu

 • postat de Ion Iliescu - Presedintele Romaniei
  Luni, 15 Iunie 2015 08:32
  91.208.234.***
  Vă mulţumesc pentru tot ceea ce aţi făcut în aceste zile, în general pentru toată atitudinea dumneavoastră de înaltă conştiinţă civică. Deci, vă mulţumesc încă o dată tuturor pentru ceea ce aţi demonstrat şi în aceste zile: că sunteţi o forţă puternică, cu o înaltă disciplina civică, muncitorească, oameni de nădejde si la bine, dar mai ales la greu. Şi de asta dată aţi demonstrat cât de importantă este solidaritatea muncitorească. Cu un sentiment deosebit de conştiinţă civică, patriotică aţi simţit momentul dificil şi cu o dăruire exemplară v-aţi arătat gata să fiţi solidari cu puterea nouă. Exemplul dumneavoastra a fost plin de îmbărbătare pentru toţi cei de bine, care doresc progresul societăţii româneşti. Vreau să vă mulţumesc deci pentru acest act de înaltă solidaritate pe care l-aţi demonstrat în aceste zile”
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.