Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
5 comentarii

Dacă mai era nevoie de aşa ceva, a treia seară a Festivalului "Rock la Dunăre" 2015 a demonstrat că iubitorii muzicii rock nu sunt nişte spectatori de ocazie, ci cu adevărat împătimiţi. Nu se lasă speriaţi de primii stropi de ploaie sau de vremea rea, nu pleacă acasă la prima rafală de vânt, ci, dimpotrivă, mai scot o umbrelă, mai împrumută una uriaşă de la un chioşc, mai pun pe cap o pungă de plastic, se adăpostesc sub o folie uriaşă sau scot covoraşul de cauciuc de la maşină (am văzut duminică seară şi asta), dar nu se dau duşi din faţa scenei pe care cântă sau urmează să cânte preferaţii lor.

Nucleul dur al gălăţenilor iubitori de rock nu a lipsit deci de pe Stadionul "Dunărea" nici la 15 grade şi sub rafalele unei ploi care nu s-a mai lăsat vrăjită de nicio incantaţie. S-a dansat împreună cu artiştii ultimei seri a ediţiei a doua: Rolin Humes, Freestay, Transexpres, Vasko the Patch & Poduene Band şi, evident, s-a cântat în frenezie cu Cargo, care n-a reuşit să oprească ploaia, dar a făcut, ca întotdeauna, un spectacol de zile mari. Îi mai aşteptăm la Galaţi, că tare ne-au plăcut!

Cât despre eveniment în sine, Festivalul "Rock la Dunăre" 2015, organizat de Primăria Galaţi şi Teatrul Muzical "Nae Leonard", cu sprijinul Fundaţiei Culturale Phoenix şi în parteneriat cu mai multe instituţii media, printre care, evident, şi "Viaţa liberă", a fost o reuşită. Am văzut spectatori de toate vârstele, de la 2 ani la 70+, am văzut multe zâmbete minunate, nu am sesizat niciun incident neplăcut şi, cel mai important, am demonstrat că există la Galaţi un public de rock pentru care merită să organizezi asemenea evenimente.        

Citit 2925 ori Ultima modificare Luni, 22 Iunie 2015 12:36

5 comentarii

 • postat de Costel Joi, 25 Iunie 2015 16:49 5.13.167.*** Link la comentariu
  0
  1

  Asteptam SCORPIONS la editia a III-a din 2016

  Raportează
 • postat de Radu Luni, 22 Iunie 2015 23:50 82.78.12.*** Link la comentariu
  1
  5

  Nu vă mai plângeți de prețuri sau alte aspecte dacă voi n-ați fost niciodata la un festival mare. Situația festivalului a fost bună și sperăm să se organizeze și la anul!

  Raportează
 • postat de synzesasetri Luni, 22 Iunie 2015 22:42 5.13.204.*** Link la comentariu
  1
  5

  Pentru ''roacherii'' care nu s-au simțit agasați de camerele foto/video ... puteți revedea întreg concertul TROOPER accesând https://www.youtube.com/watch?v=3B95QZNirL0 ... sa nu ziceți ca nu va place. Let there be rock!

  Raportează
 • postat de dan Luni, 22 Iunie 2015 18:16 62.121.74.*** Link la comentariu
  7
  3

  La acest festival multa marlanie pt ca erau prea multi agenti wbc recunoscuti ca maleisti care se holbau neintelegand ce este aia muzica rock, berea scumpa, apa plata 5 lei si era apa de masa aro deci luata cu 1 leu si vanduta cu 5 lei, nu puteai sa dansezi sau sa te saruti cu prietena de bucuria muzicii ca toti libidinosii si obsedatii de fotografi te pozau, te filmau televiziunile si toti te filmau cu telefoanele mobile. Pai nu se vine la un concert rock care in care se vrea dorinta de libertate , cu telefoane, cu filmari indiscrte, cu poze si sa te mai si dea la tv sau la ziar fara acordul tau. E lipsa de bun simt. Sa se interzica filmatul si fotografiatul in multime si doar unul de la presa sa faca poze dar doar la artisti si scena nu si la fani fara acordul lor. M-am simtit hartuit si spionat si maltratat deci nu mai vin. Oras de inculti, marlani si lipsiti de bun simt si oameni fara scrupule. Pop corn punga mare era 10 lei, hot dog era 5 lei deci foarte scump. A pouat duminica deci se puteau aduce mai multe pelerine pt participanti. Tinerii pana in 20 ani au dansat iar restul se uitau ca curcile. Vreau actiune! miscare, dans vreau! Ca la woodstock! Hai pa ca nu sunteti rockeri adevarati!

  Raportează
 • postat de Festivalul Rock la Dunărea tulbure Luni, 22 Iunie 2015 14:37 5.13.146.*** Link la comentariu
  2
  7

  Nu cumva „deranjații” de zgomot au fost, de fapt, alde Casio et Co. și atunci s-a mutat festivalul pe stadionul Dunărea? S-a cunoscut anul trecut că festivalul a fost organizat de Universitate. Prețuri decente, badigarzi bine instruiți, inclusiv poliție locală. Anul ăasta s-a cunoscut că și-a băgat coada Primăria... Exact ca în tot orașul. Păcat de artiști și publicul cât a mai rămas...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.