Festival "Rock la Dunăre" 2015 - ultima zi/ Nucleul dur al iubitorilor de rock a cântat în ploaie cu Cargo

Festival "Rock la Dunăre" 2015 - ultima zi/ Nucleul dur al iubitorilor de rock a cântat în ploaie cu Cargo
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Dacă mai era nevoie de aşa ceva, a treia seară a Festivalului "Rock la Dunăre" 2015 a demonstrat că iubitorii muzicii rock nu sunt nişte spectatori de ocazie, ci cu adevărat împătimiţi. Nu se lasă speriaţi de primii stropi de ploaie sau de vremea rea, nu pleacă acasă la prima rafală de vânt, ci, dimpotrivă, mai scot o umbrelă, mai împrumută una uriaşă de la un chioşc, mai pun pe cap o pungă de plastic, se adăpostesc sub o folie uriaşă sau scot covoraşul de cauciuc de la maşină (am văzut duminică seară şi asta), dar nu se dau duşi din faţa scenei pe care cântă sau urmează să cânte preferaţii lor.

Nucleul dur al gălăţenilor iubitori de rock nu a lipsit deci de pe Stadionul "Dunărea" nici la 15 grade şi sub rafalele unei ploi care nu s-a mai lăsat vrăjită de nicio incantaţie. S-a dansat împreună cu artiştii ultimei seri a ediţiei a doua: Rolin Humes, Freestay, Transexpres, Vasko the Patch & Poduene Band şi, evident, s-a cântat în frenezie cu Cargo, care n-a reuşit să oprească ploaia, dar a făcut, ca întotdeauna, un spectacol de zile mari. Îi mai aşteptăm la Galaţi, că tare ne-au plăcut!

Cât despre eveniment în sine, Festivalul "Rock la Dunăre" 2015, organizat de Primăria Galaţi şi Teatrul Muzical "Nae Leonard", cu sprijinul Fundaţiei Culturale Phoenix şi în parteneriat cu mai multe instituţii media, printre care, evident, şi "Viaţa liberă", a fost o reuşită. Am văzut spectatori de toate vârstele, de la 2 ani la 70+, am văzut multe zâmbete minunate, nu am sesizat niciun incident neplăcut şi, cel mai important, am demonstrat că există la Galaţi un public de rock pentru care merită să organizezi asemenea evenimente.        

Citit 3228 ori Ultima modificare Luni, 22 Iunie 2015 12:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.